Diskuze

Nejtěžší je Jim Carrey, říká český dabér hvězd

Na Primě běží třetí řada seriálu Vůně zločinu. Svůj hlas jednomu z hlavních hrdinů propůjčil Bohdan Tůma, jeden z našich nejobsazovanějších a nejuznávanějších dabingových herců. Jak se ke své profesi dostal? A potkal se s některou z hvězd, které namluvil?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ani ten škaredý Alzák mi nemohol urobiť zlý dojem z tohto geniálneho hlasu a profesionality Bohdana.

0 0
možnosti
LP

Dabing je nutnost, do kina půjdu na film s titulkama, ale doma jednoznačně dabing, protože u filmu z titulkama nemužu ani škrábat brambory, nebo něco zašít, prostě musíte na to soustavně hledět, to je doma nepraktické

0 0
možnosti
LK

L51u44k25á24š 90K83ř84í44ž

13. 10. 2019 11:07

Tak já osobně mám taky radši dabing ..... anglicky neumím zase tak dobře, abych to dával bez titulků a zase s titulkama je to pro mě často k ničemu, protože kromě sledování např. seriálu dělám v tu dobu často i něco jiného a hlavně to poslouchám a občas se podívám.

1 0
možnosti
SW

Bohdan Tuma uz mi leze na nervy, jeho hlas je slyset az moc. A zlaty cesky dabing? Ten jaksi sel do kytek kratce po revoluci. Dneska se preklada rychle, dabuje rychle, nedba se na to, aby sedely hlasy nebo aby si nekdo pohral s dabingem. Neni cas, cas jsou penize. U animovanych filmu je na kvalitu jeste jakztakz dbano, ale u vetsiny zahranicnich serialu ci filmu lze slyset casto stejne hlasy, priserne odflaknuty dabing. Zlaty original. Dneska uz nema cenu poslouchat dabovane veci a radeji se podivat s titulky.

1 3
možnosti
Foto

Špičkový dabing v Česku? Naprostý nesmysl. Po roce 1989 se dabing v České republice nadobro zničil. Je jen několik málo výjimek, kdy se dá na dabovaný film dívat a poslouchat to. Ale ty by šly spočítat na prstech jedné ruky.

1 7
možnosti
HK

Vedle Martina Stránského nejlepší dabér v ČR. Martin Stránský zase daboval House, Arthase v počítačové hře Warcraft III,..

1 0
možnosti
Foto

Díky za Cartmana!

7 0
možnosti
MP

Nejlepší dabing měl stejně v Hamletovi... ;-D

0 0
možnosti
JL

Buddy je trida!

0 0
možnosti
MB

Nejlepsi daber. Poznam ho v kazde roli, v kazde barve hlasu, kterou postave propujcuje. Pro me top postavy: Ace Ventura, serif Wiggum, Jeff Portnoy (Tropicka boure)

8 1
možnosti