Cruise a Cruzová se vezmou na Maltě

Hvězdný herecký pár Tom Cruise a Penélope Cruzová se chtějí brát na Maltě. Podle amerického časopisu Star pronikly na veřejnost nejrůznější zajímavosti o nadcházející svatbě, kromě té nejdůležitější. Novinářům se zatím nepodařilo zjistit datum ostře hlídaného sňatku.
Na svatbu, která má přijít asi na dva miliony dolarů, jsou pozvány zhruba dvě stovky hostů. Celebritám budou vévodit Brad Pitt a Jennifer Anistonová, Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas, Lisa Mary Presleyová a Nicolas Cage. Novomanželům osobně pogratulují John Travolta, Gwyneth Paltrowová, Paul Newman i následník monackého trůnu princ Albert.

Předpokládá se, že hvězdy se sejdou v jednom přepychovém hotýlku v maltských lázních Bay Point. Ceremoniál sňatku osmadvacetileté Penélope a čtyřicetiletého Toma se uskuteční v romantickém stylu. V sále budou hořet stovky svíček, oltář bude vyzdoben tisíci bílých, růžových a blankytně modrých růží.

Za družičky půjdou nevěstě její sestra Monika a herečka Melanie Griffithová. Ženichovým mládencem, jak se dalo předpokládat, by měl být režisér Cameron Crowe, který s Penélope a Tomem natočil film Vanilkové nebe. Údajně právě při natáčení tohoto filmu se zrodil jejich bouřlivý románek.

Čest podat budoucím manželům prstýnky podle všeho připadne adoptovaným dětem z Cruisova předešlého manželství, devítileté Isabelle a sedmiletému Connorovi.

Cruise tedy přijde noblesní svatba na dva miliony dolarů, ale to prý pro něj nic neznamená, neboť je beznadějně zamilován.

Na premiéře filmu Mandolína kapitána Corelliho.