Colin Firth

Colin Firth | foto: Profimedia.cz

Colin Firth je na prodej, za peníze vás vezme do kina

  • 66
Jednapadesátiletý britský herec Colin Firth je po filmech o Bridget Jonesové a oscarové Králově řeči novým idolem žen. Teď má kterákoli z fanynek možnost se s ním osobně sejít a povečeřet. Herec totiž na internetu draží sám sebe.

Colin Firth spojil síly s charitativní organizací Oxfam America a snaží se získat co největší sumu na boj proti chudobě v zemích třetího světa.

Vítěz aukce se setká s Colinem na americké premiéře filmu Tinker, Taylor, Soldier, Spy a pak bude odvezen limuzínou na popremiérový večírek v prestižním Chateau Marmont.

U herce, kterého čtenářky OnaDnes.cz zvolily novým sex idolem (více čtěte zde), se vítězka či vítěz aukce nemusí obávat ztrapnění. Velice dobře prý chápe nervozitu a ostych při setkání se známou osobou. Sám prý není schopen nenucené lehké konverzace ani pod maximálním nátlakem.

Colin Firth byl při představování filmu Tinker Tailor Soldier Spy v Itálii na roztrhání.

Firth je velmi plachý a k lidem, jež obdivuje, se neodvažuje přiblížit. "Stává se mi, že se setkám s někým, koho opravdu obdivuji, a jsem z toho opravdu úplně paf. Zvláště ve světě hudby a umění je řada lidí, k nimž mám velký respekt. A když jsem někým nadšen, raději se pohybuji v uctivé vzdálenosti, protože vlastně nevím, co jiného bych měl dělat," řekl časopisu People.

,