Clooney si potrpí na Evropanky

Hollywoodský herec George Clooney znovu ukázal, že není schopen dlouhodobějšího vztahu. Právě se rozešel s přítelkyní Jennifer Siebelovou. "Nebyla to dobrá doba pro takový vztah," řekl jedenačtyřicetiletý miláček žen v rozhovoru pro německý časopis Gala. S Jennifer Siebelovou to už vypadalo vážně, protože se k Georgi a jeho domácímu mazlíčku Maxovi (150kilovému prasátku) nastěhovala. Teď už ale Clooney žije zase sám s Maxem.
"V této chvíli žádnou přítelkyni nemám a jsem volný," prohlásil George a poznamenal, že si potrpí na Evropanky, které "jsou většinou samostatnější, romantičtější a vášnivější než Američanky".

Žena jeho snů by měla být v každém případě citlivá a veselá a měl by ji těšit život. "Já jsem totiž také takový. Nemám rád, když se lidé den za dnem mračí a hudrají."

George Clooney neměl od svého rozchodu s herečkou Taliou Balsamovou před deseti lety žádný delší vztah. "Neuhnala ho" ani o tři roky starší kolegyně Michelle Pfeifferová. Popřel také, že by měl něco s Julií Robertsovou, která je prý jen "jednou z nejlepších kamarádek". Krátký milostný románek prožil s herečkami Kelly Prestonovou a Renée Zellwegerovou, ale o případné budoucí lásce prý rozhodne jedině Max, který dovede být hodně žárlivý a tvrdohlavý a hned tak každou si domů nepustí.

Česká kina teď uvádějí novou americkou akční komedii Bombakšeft, ve které si Clooney zahrál menší roli. 

George Clooney získal Zlatý globus za roli ve filmu "Bratříčku, kde jsi?".

George Clooney a Julia Robertsová

Americká star - herec George Clooney.