Chrissy Teigenová a John Legend (New York, 11. června 2017)

Chrissy Teigenová a John Legend (New York, 11. června 2017) | foto: AP

Sexuální život se nám po narození dětí dost změnil, přiznává Teigenová

  • 5
Chrissy Teigenová (32), manželka muzikanta Johna Legenda (39) popsala, jak prožívala poporodní depresi, sex a proměnu svého těla po porodu a kojení dvou dětí. „Utápěla jsem žal v alkoholu,“ přiznala modelka.

„Poté, co se nám narodila dcera Luna, začala jsem hodně pít. Moc jsem nejedla, protože kvůli alkoholu jsem neměla hlad. Cítila jsem se ve svém těle tehdy opravdu špatně,“ svěřila se Chrissy Teigenová v roce 2016 v rozhovoru pro plavkové vydaní magazínu The Sports Illustrated.

Po několika náročných týdnech manžel John Legend Teigenovou přesvědčil, aby začala brát na přechodnou dobu antidepresiva. 

„Cítila jsem se velice neatraktivně a moje sebevědomí bylo na nule. Manžel viděl, jak jsem na tom a překvapil mě dovolenou na Bali. Tam mě přesvědčil o tom, že se na vše musím podívat s nadhledem a že nemá smysl řešit jakékoliv problémy utápěním se v alkoholu,“ vzpomíná modelka. Tu trápila především proměna jejích prsou po kojení dvou dětí, nyní pětiměsíčního syna Milese a dcery Luny (2).

„Dívám se občas na sebe a říkám si kdy přesně se to sakra stalo? Moje prsa jsou teď jako dvě gigantické placky,“ říká Teigenová. Podle modelky mají fanoušci celebrit často velice nereálná očekávání a jsou mnohdy zklamaní tím, že v reálu nevypadají hvězdy stejně jako na titulních stránkách módních magazínů, na které se fotografie upravují několik hodin ve Photoshopu.

„Snažím se vyrovnat s realitou. S tím, že už zkrátka nikdy nebudu mít postavu jako ve dvaceti letech. Mění se všechno. Také náš sexuální život. I po jedenácti letech po sobě však s manželem pořád toužíme. Už si však neužíváme naše kdysi oblíbené rychlovky v šatně. Když ho však vidím občas na pódiu při koncertu, říkám si, Hmmm, ten je ale sexy. Tu noc pak obvykle po manželovi vystartuji,“ přiznává modelka.

31. ledna 2017