Kristin Davisová (2023)

Kristin Davisová (2023) | foto: Profimedia.cz

K plastikám by nás neměla tlačit společnost, říká Davisová ze Sexu ve městě

  • 4
Kristin Davisová (58) se proslavila rolí krásné a bohaté Charlotte v kultovním seriálu Sex ve městě. O svém vzhledu ale celé mládí pochybovala. S věkem se vyvíjel její postoj k vlastnímu tělu a cvičení a teprve teď se má prý ráda taková, jaká je, a nehodlá už podléhat tlaku společnosti.

„Konečně jsem přijala a miluji svou postavu, takže místo abych se trápila tím, že nejsem štíhlá, dělám věci, které mě baví, jako je jóga a pilates,“ řekla v rozhovoru pro časopis Woman.

Davisová také otevřela téma ageismu, který v Hollywoodu nepochybně existuje. Podle ní se ale tlak na mladistvý vzhled týká žen všude. „Ženy žijí ve skutečně ageistické společnosti a je důležité, abychom si nechávaly dělat zákroky, jen když chceme, a ne proto, že cítíme tlak společnosti,“ vysvětlila herečka, která si v minulosti nechala aplikovat botox do čela, následně využila i výplně do tváří.

Bude mi 60. Dělám, co se dá, říká o zákrocích Davisová ze Sexu ve městě

„Měla jsem pár malých zákroků a bylo to opravdu fajn, téměř nikdo nic nepoznal. Pak jsem měla pár dalších zákroků a byla to naprostá hrůza. Musela jsem si některé výplně nechat zase odstranit. A od té doby si ze mě neustále někdo utahuje,“ řekla k tomu v pořadu Entertainment Tonight.

Když dávala radu ženám, kterým je nyní čtyřicet nebo padesát let, řekla: „To, že už nevypadáte na třicet, je v pořádku – to se od vás ani neočekává!“

Herečka se také rozpovídala o mateřství a o tom, že čekání na dítě do čtyřicítky bylo podle ní správné rozhodnutí. Prozradila, že do té doby nebyla na založení rodiny ve správném rozpoložení a nelituje, že počkala. Obě své děti adoptovala. Dceru Gemmu si osvojila v roce 2011 a syna Wilsona v roce 2018.

,