Carmen Electra se snoubencem na dovolené

Carmen Electra se snoubencem na dovolené | foto: Profimedia.cz

Carmen Electra u moře vystavuje perfektní figuru

  • 25
Herečka a modelka Carmen Electra si odjela užívat dovolenou do Řecka, kde tráví chvilky u moře se svým přítelem, bývalým kytaristou kapely Korn Robem Pattersonem. Sedmatřicetiletá kráska odhalila své tělo v černých bikinách.

Na řeckých plážích tak bývalá plavčice z populárního seriálu Pobřežní hlídka předvedla, že se za dvou vypracovanou figuru stále ještě nemusí stydět. Herečka ale podcenila make-up, takže v jejím obličeji byly patrné známky stárnutí.

Carmen Electra na dovolenéCarmen Electra se snoubencem na dovolené

V plné formě mohou Electru její fanoušci vidět v její show, kterou představila v Las Vegas. Sexy kráska zde dává své tělo na odiv v několika svůdných kostýmech, se smyslným pohledem v očích se povaluje po gauči, nebo tančí u tyče. Na své si ale diváci přijdou především v okamžiku, kdy Electra i ostatní tanečnice zůstane pouze ve třpytivých kalhotkách a bradavky jim zakrývají jen nalepené lesklé hvězdičky.

Carmen Electra si zahrála v Pobřežní hlídce vnadnou plavčici

Své příznivce ale herečka potěšila zejména koncem minulého roku, kdy se po třinácti letech rozhodla opět se svléknout před objektivem, a zapózovala pro prestižní pánský časopis Playboy.

V připravované filmové adaptaci úspěšného seriálu Pobřežní hlídka, který ji proslavil, si však krasavice s velkým poprsím již vnadnou záchranářku nezahraje. "Jsem mimo. Jen jsem o tom slyšela prostřednictvím médií, ale nikdo mě nekontaktoval a nenabídl mi účast na filmu. Ale skutečně bych si užila, kdybychom se všichni zase setkali, byla by legrace potkat celý ten tým znova," potvrdila Carmen.