Manžel obviňuje Britney Spears z nevěry a agresivity, ona se bojí o psy

  • 25
Rozvod Britney Spears (41) a Sama Asghariho (29) nebude zřejmě probíhat hladce. Asghari viní zpěvačku, že mu zahýbala a byla agresivní, ona tvrdí, že je v šoku a má strach hlavně aby jí manžel nesebral psy, o které se spolu starali. Manželé spolu komunikují už jen prostřednictvím právníků.

Fitness instruktor Sam Asghari v příběhu na Instagramu tvrdil, že se snaží s manželkou rozejít v dobrém a s láskou. Přesto v bulváru začal šířit nelichotivé informace. Prý ho podváděla s mužem, který u nich doma uklízel a dělal údržbu. Když je nachytal, tvrdila mu zpěvačka, že to „není tak, jak to vypadá“ a že ji zaměstnanec „jen natáčel“ nahou.

„Sam tvrdí, že Britney požádala nejméně jednoho zaměstnance, aby ji natočil nahou. Nejen to, Sam se domnívá, že se sblížila přinejmenším s jedním mužem z personálu, kteří pracovali u ní doma,“ cituje The Sun zdroje blízké Asgharimu, který prý nelichotivé informace sám šíří. Údajně také proto, že mu Britney nasadila parohy a jeho ego to nedokáže přijmout.

As everyone knows, Hesam and I are no longer together … 6 years is a long time to be with someone so, I’m a little shocked but … I’m not here to explain why because its honestly nobody’s business !!! But, I couldn’t take the pain anymore honestly !!! In some sort of telepathic way I have been receiving so many messages that melt my heart from friends and I thank you !!! I’ve been playing it strong for way too long and my Instagram may seem perfect but it’s far from reality and I think we all know that !!! I would love to show my emotions and tears on how I really feel but some reason I’ve always had to hide my weaknesses !!! If I wasn’t my dad’s strong soldier, I would be sent away to places to get fixed by doctors !!! But that’s when I needed family the most !!! You’re supposed to be loved unconditionally … not under conditions !!!! So I will be as strong as I can and do my best !!! And I’m actually doing pretty damn good !!! Anyways have a good day and don’t forget to smile !!!

19. srpna 2023 v 6:01, příspěvek archivován: 20. srpna 2023 v 12:06

Magazín TMZ uvádí, že Sam rozhlašuje mezi přáteli, že mu Britney udělala monokl, když spal. Prý zpěvačku musela několikrát zpacifikovat ochranka, když na Sama zaútočila. Ránu do oka mu dala v ložnici uprostřed noci, když byli v místnosti sami.

Manželé už spolu nekomunikují a vše se řeší jen přes právníky. Zpěvačka natočila další video, kde spoře oděná tančí a prohlásila v něm, že je „v šoku“ z toho, jak její manželství dopadlo. „Už jsem nemohla tu bolest snášet. Hraju to moc dlouho a můj Instagram se může zdát dokonalý, ale to je daleko od reality a myslím, že to všichni víme,“ napsala zpěvačka.

„Ráda bych ukázala emoce a slzy a jak se opravdu cítím, ale z nějakého důvodu jsem vždycky musela skrývat své slabosti. Kdybych nebyla tatínkův silný voják, poslali by mě na místa, kde by to spravili doktoři,“ popsala s tím, že se tedy snaží být silná a daří se jí to.

Nejvíc se bojí, aby nepřišla o dva psy, o které s Asgharim starali. Díky předmanželské smlouvě nemá Asghari právo na zpěvaččin majetek, má ovšem právo na výživné a věci, které nabyli společně. K těm by mohli patřit i dva psi, jež si osvojili během čtrnáctiměsíčního manželství. Britney Spears v prvním manželství prohrála soud o opatrovnictví svých synů, kteří žijí s jejím prvním mužem Kevinem Federlinem a zpěvačka se s nimi téměř nevídá. Teď se bojí o ztrátu opatrovnictví nad milovanými psy.