Naďa Konvalinková v pražské Petra Clinic testuje bezbolestnou liposukci

Naďa Konvalinková v pražské Petra Clinic testuje bezbolestnou liposukci | foto: Marek NavrátiliDNES.cz

Bojuje statečně, říká Konvalinková o Kaiserově závislosti na alkoholu

  • 13
Vášeň herce Oldřicha Kaisera k alkoholu je momentálně zkrocena. Tvrdí to jeho bývalá žena, herečka Naďa Konvalinková, podle níž se známý herec drží v boji s démonem alkoholu statečně.

"On je na tom velice dobře, naučil se s tím zacházet, bojuje statečně, držím mu palce, všichni bychom mu měli držet palce," řekla iDNES.cz Naďa Konvalinková, pro níž právě Kaiserovo pití představuje velké životní zklamání.

Oldřich Kaiser

Přestože oba herci vedou oddělené partnerské životy, výchova dnes už dospělé dcery Karolíny je právě ten hlavní spojovací můstek. "My jsme přátelé. Ten vztah ve většině manželství po letech někam dospěje, přijde stagnace, ale v našem případě se těch 25 let nedá odpárat. Jeden druhého si vážíme a máme se rádi, jako jsme se rádi měli," dodala Konvalinková.

Zatímco její exmanžel dlouhodobě bojuje právě s alkoholem, ona zase zápasí s nadváhou. Jak přiznala, v průběhu posledních let vyzkoušela snad všechny možné i nemožné diety, jako většina hubnoucích laiků také zažívala vzlety i pády. Když jedna drastická dieta zabrala, výsledek byl krátkodobý a následoval jo-jo efekt, který, jak známo, devastuje lidský metabolismus. To se Konvalinkové ostatně přihodilo.

"Hubnutí je můj celoživotní boj a bohužel boj, který nebyl v pořádku. Metabolismus jsem si úplně zastavila," líčí. "Hnacím motorem, abych začala hubnout pod dohledem doktorky Cajthamlové a inženýra Havlíčka, bylo zdraví. Ručička stoupala a už jsem byla vyděšená, když váha ukazovala čísla, která jsem na ní nikdy neviděla," doplňuje herečka, jejíž váha vyšplhala na téměř 105 kilogramů (více o hubnutí Konvalinkové pod dohledem televizních kamer).

Naďa Konvalinková podporuje hubnutí i bezbolestnou liposukcí
Naďa Konvalinková podporuje hubnutí i bezbolestnou liposukcí

Nyní se chlubí osmikilogramovým tukovým úbytkem a ztrátou osmi centimetrů v pase. A je dostatečně poučena o škodlivosti diet typu vínová, tukožroutská či vajíčková, kterými si v minulosti prošla. Místo toho preferuje poctivé cvičení, pravidelný a vyvážený jídelníček, který kombinuje moderními technikami podporující dietní režim.

V souvislosti s hubnutím Nadi Konvalinkové se vyrojily i spekulace o nové lásce. Soukromé informace měla společenským plátkům svěřit hereččina sestra.

"Moje sestra má velmi bujnou fantazii, moje osobní problémy nebo to, co prožívám, je moje soukromí, nebudu se o něm šířit dál," uzavírá herečka.