Danielle Bregoli alias Bhad Bhabie v Los Angeles (7. února 2019)

Danielle Bregoli alias Bhad Bhabie v Los Angeles (7. února 2019) | foto: Profimedia.cz

Nedělejte to, varuje před obličejovými výplněmi raperka známá i z OnlyFans

  • 4
Americká raperka Bhad Bhabie (21) na svém instagramovém profilu prozradila, že si nechala rozpustit všechny výplně v obličeji. Zpěvačka, která se proslavila singlem Gucci Flip Flops, se tak rozhodla měsíc po porodu své dcery.

„Nechala jsem si rozpustit všechny výplně. Měla jsem udělané tváře, rty, bradu,“ napsala v instastories Bhad Bhabie, vlastním jménem Danielle Bregoliová, a před obličejovými výplněmi na sociálních sítích také varovala. „Nedělejte to, pokud to opravdu nepotřebujete, vypadáte pak starší a blokujete si tím lymfatický systém.“

Raperka se netají tím, se několikrát nechala vylepšit. V roce 2021 přiznala, že byla na výplni rtů a dokonce si nechala aplikovat silikon do pozadí.

Bhad Bhabie chodí s raperem Leem Vaughnem (25). Dali se dohromady v roce 2020. Le Vaughn má z předchozího vztahu jednoho syna. Minulý měsíc se páru narodila jejich první dcera March.

Raperka Danielle Bregoliová je známá pod jménem Bhad Bhabie (2021)

Raperka se proslavila v americké televizní show Dr. Phil v roce 2016, kde si zahrála se svou matkou. V roce 2017 se pak začala věnovat hudbě a vydala dva singly Hi Bich a Gucci Flip Flops, který má na YouTube přes 207 milionů zhlédnutí a na Spotify přes 241 milionů streamů.

Bhad Bhabie si kromě hudby vydělává také na platformě pro dospělé OnlyFans, kam nahrává odhalené snímky a videa. V roce 2021 si tam za šest hodin vydělala milion dolarů. Tím překonala rekord herečky Belly Thorne (26).