Iveta Bartošová - Koncert Ivety Bartošové v Uhříněvsi (2010)

Iveta Bartošová - Koncert Ivety Bartošové v Uhříněvsi (2010) | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Bartošová omluvila svůj výpadek kolikou, v neděli vystoupí v televizi

  • 36
Zpěvačka Iveta Bartošová měla ledvinovou koliku. Kvůli ní prý nedorazila na úterní domluvenou akci předávaní nových vozů. Teď zariskovaly televize, které si zpěvačku pozvaly na nedělní přímý přenos zpěvácké soutěže.

Důvodem zpěvaččiny neúčasti na domluvené akci s automobily nebyla údajně nechuť vystupovat nebo její občasný rozmar (více čtěte zde). 

Prý měla bolesti a dost si vytrpěla. "Lékařka diagnostikovala ledvinovou koliku. Teď už je mi o něco lépe a pomalu se zotavuji," řekla Iveta Bartošová. 

Firmě, od které zpěvačka dostala auto za milion, se omluvila. Vystoupení se dočkají, Bartošová jim ho v dohledné době vynahradí. "Ve firmě pochopili mou momentální indispozici, protože předtím pár společných akcí úspěšně proběhlo, a tak není mezi námi už dál nic negativního k řešení," dodala.

Iveta Bartošová

Zpěvaččin nový manažer Richard Dušák pro ni už nasmlouval řadu vystoupení, hlavně na Slovensku. Předtím se ale ještě ukáže i na domácí půdě. "Už tuto neděli bude třeba vystupovat s taneční skupinou v 'superstárech'," prozradil.

Televize tentokrát ale hodně zariskovaly, protože u Bartošové nikdy není jisté, zda se na domluvené akci skutečně objeví.

,