Díra zasypaná Schwarzeneggerem nebyla výmolem. Musí se znovu vykopat

  • 141
Arnold Schwarzenegger (75) se před pár dny rozčílil, že v jeho sousedství je už několik týdnů díra na cestě a nikdo s tím nic nedělá. Proto ji opravil a natočil se u toho. Úřady teď oznámily, že zkomplikoval práci plynařům. Nešlo totiž o výmol, ale o servisní příkop.

Úřady podle listu The Guardian herci oznámily, že servisní příkop vykopali pracovníci veřejných služeb a je nezbytný pro práce, které tam provádí plynárenská společnost. Nyní budou muset díru znovu vykopat, aby mohli dokončit zasmluvněné práce.

„Toto místo není výmol. Jde o servisní příkop, který se týká aktivních, povolených prací, které v místě provádí společnost SoCal Gas, která očekává, že práce budou dokončeny do konce května. Jako je tomu u podobných projektů, které mají dopad na městské ulice, SoCal Gas bude muset opravit oblast, jakmile bude jejich práce dokončena,“ řekl mluvčí radnice pro NBC News.

Hollywoodského herce a bývalého kalifornského guvernéra naštvala neschopnost úřadů. Chopil se proto lopaty a vydal se s kamarádem opravit silnici v losangeleském Brentwoodu. Díra na vozovce podle něj štvala projíždějící řidiče a hlavně ohrožovala bezpečnost provozu.

Na videu, které bývalý hrdina akčních filmů nahrál na Twitter, je vidět, že k opravě použil balenou studenou asfaltovou směs z obchodu se stavebninami.

„Dnes, poté, co se celé sousedství rozčilovalo nad touhle obrovskou dírou, která už několik týdnů ničí auta a kola, jsem vyrazil a opravil ji. Vždycky říkám: Nestěžujme si, pojďme s tím něco udělat. Tak tady to máte,“ napsal tenkrát k videu.