Ariana Grandeová na MTV Video Music Awards (2016)

Ariana Grandeová na MTV Video Music Awards (2016) | foto: Profimedia.cz

Měla jsem si nechat zmrazit vajíčka, lituje matka Ariany Grandeové

  • 7
Matka zpěvačky Ariany Grandeové (25) pobavila na sociálních sítích svým výrokem. K fotce dcery a syna Joan Grandeová (50) napsala, že si měla nechat zmrazit svá vajíčka, protože má skvělé geny.

Joan Grandeová je na děti pyšná. Nedávno okomentovala fotku své dcery Ariany a syna Frankieho (35) na Instagramu. Napsala: „Mám skvělé geny! Měla jsem si nechat zmrazit vajíčka...“ 

Joan Grandeová je ředitelkou společnosti Hose-McCann Communications. Dceru Arianu má s Edwardem Buterem, majitelem grafického studia IBI Designs. Rozvedli se, když bylo Arianě osm let. 

Bývalá Disneyho herečka Ariana Grandeová patří mezi nejúspěšnější zpěvačky současnosti. V posledním roce si prochází náročným životním obdobím. 

Po květnovém rozchodu s raperem Macem Millerem (†26) se zasnoubila s komikem Petem Davidsonem (34). Láska jim však dlouho nevydržela a pár týdnů po smrti Millera se Grandeová s Davidsonem rozešla.

Bývalý přítel Grandeové, Mac Miller byl 7. září nalezen ve svém domě mrtev. Toxikologické testy prokázaly, že zemřel následkem požití kombinace silných drog a alkoholu. Užil kokain a syntetický opioid fentanyl, o kterém se uvádí, že je jako analgetikum asi stokrát účinnější než morfin. Podle policejního vyšetřování nebylo předávkování záměrné, ale šlo o nešťastnou náhodu.

13.července 2018 v 06:00, příspěvek archivován: 29.listopadu 2018 v 11:36

28. prosince 2016