Amy Adamsová (Londýn, 10. října 2016)

Amy Adamsová (Londýn, 10. října 2016) | foto: Reuters

Manžel je skvělý táta, přijde mi to hrozně sexy, říká Amy Adamsová

  • 0
Americká herečka Amy Adamsová (44), známá například z filmu Chyť mě, když to dokážeš nebo nového seriálu Ostré předměty, je matkou osmileté dcery. I po letech ji prý dokáže naprosto dostat, jak skvělým otcem je její manžel. V takových chvílích připadá herečce neskutečně sexy.

„Je moc sexy vidět ho vychovávat naši dceru. Učí ji tím, jak se má muž chovat k ženě, jak s ní má krásně a láskyplně zacházet,“ popsala Amy Adamsová vztah manžela Darrena Le Galla (44) a jejich dcery Aviany (8) v rozhovoru pro časopis Marie Claire. Svoji jsou přitom teprve krátce. Brali se v roce 2016 po téměř patnáctiletém vztahu.

Loni se Aviana objevila po boku rodičů při odhalení hvězdy pro Amy Adamsovou na chodníku slávy v Hollywoodu. Ráda prý mámě radí, co si obléci na společenské události. 

„Má to moc ráda. Zajímá se o oblékání. Některé moje modely kritizuje, je to taková moje módní hlídka,“ prohlásila herečka loni v prosinci po udílení cen kritiků, na které si vzala hodně odvážné bílé šaty značky Versace.

Na obálce jednoho z letošních čísel magazínu Marie Claire se Amy Adamsová objevila v rámci propagace televizního seriálu Ostré předměty. Ten začala stanice HBO vysílat v červenci. Jde o psychologický thriller o novinářce, která se v minulosti potýkala s duševními problémy a vrací se do rodného městečka Wind Gap ve státě Missouri, aby informovala o případu vražd dvou dívek.

„Je to adaptace debutového románu spisovatelky Gillian Flynnové. V temnotě a smutku je tolik pravdy. Dříve jsem si myslela, že mě lidé nebudou mít rádi, nebo si budou říkat, že jsem blázen. Teď vím, že můžu svou vlastní osobní temnotu řídit a nezničí mě to,“ řekla o náročné roli herečka.

Rozhovor se dotkl i tématu, jak elegantně stárnout. „Budu dělat všechno možné. Ale rozhodně to nezahrnuje žádné jehly nebo nože,“ odpověděla rázně na otázku držitelka dvou Zlatých glóbů. 

13. června 2018