Agáta Hanychová na přehlídce Pepe Jeans v brněnském klubu Mandarín | foto: Vadim Kramer

Agáta zachraňovala kolabující kolegyni

  • 10
Původně to byla přehlídka, jako každá jiná. Taková, jaké Agáta Hanychová zvládá i tři denně. Netušila ale, že se to zvrtne a záhy se navíc stane ošetřovatelkou.

V brněnském klubu Mandarín byla Agáta Hanychová hlavní hvězdou přehlídky na počest otevření prvního místního obchodu anglické módní značky Pepe Jeans. Když ale její exotická kolegyně Ndeshi Panda Angolo přímo na mole omdlela, neváhala se ujmout role ošetřovatelky.

"Jsem zvyklá z domova. Jelikož jsem musela opatrovat všechny mladší sourozence, tak jsem věděla, co je třeba udělat," vysvětlila Agáta. Modelka prý zkolabovala vyčerpáním, a tak ji Agáta uložila v šatně a postarala se o dostatečný přísun tekutin.

Agáta se původně těšila, jak si v Brně po přehlídce zařádí, starost o kamarádku jí to ale nedovolila. "Přeci se nebudu bezstarostně opíjet, když Ndeshi není dobře. Musím se ujistit, že se v pořádku dostane domů," zdůvodnila s minerálkou v ruce. A tak řádění v klubu po přehlídce zůstalo jen na pánské rozverné části, na Plutovi a Filipu Trojovském, kteří po reality show Big Brother zakotvili v modelingu.

Neskrývali obdiv k britské herečce a módní ikoně Sienně Millerové, která je tváří Pepe Jeans, ale protože na jejich přehlídku do Brna nepřijela, značně posilněni alkoholem nakonec jen mlsně olizovali její plakát.