Adam Mišík. Prosadil se jako muzikant a herec, ale je mu to zřejmě málo. Pro změnu se vrhl na sport a pilně trénuje na boxerský zápas hvězd. Překypuje energií a přestal pít, takže i pětadvacáté narozeniny oslavil s limonádou. | foto: Jan Zátorský, MAFRA

Nad rolí otce přemýšlí každý chlap, je to ta nejzásadnější věc, míní Adam Mišík

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Zatímco v televizi Adam Mišík sklízí úspěch se seriálem Metoda Markovič, v hudební části kariéry jej čeká tradiční cestování po různých štacích. „Muzikantský život se v zásadě nemění, na rozdíl od časů mládí mého táty na nás ale naštěstí nikdo nechodí s obušky,“ konstatuje s tím, že jak coby muzikant, tak herec chce neustále překonávat své vlastní hranice.

Říká o sobě, že ze škatulky „mladých hezounků“ se mohl vymanit až poté, co vnitřně dozrál. Například díky roli v populárním seriálu Jedna rodina i více přemýšlí o své budoucí roli otce.

Před pár týdny odstartovalo vaše hudební turné. Trávíte tedy teď dny v dodávce na cestách?
První část turné má čtyři zastávky a pokračujeme v květnu. Teď je to ještě v pohodě, ale je pravdou, že léto strávíme hodně v dodávce. Mě to docela baví, mám takové cestování rád. Vlastně si vše užívám, jelikož mám skvělou kapelu a jsme naladění na stejnou vlnu.

Myslím si, že k hraní člověk žádný papír nepotřebuje. Umění je subjektivní, nemá žádné parametry a konkrétně herectví je věc, která se dá trénovat tím, že ji člověk dělá, ale vysloveně naučit se nedá.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se