Móda ze Slavíka: Latex, kolotoč i sexy elegance. Zvolte outfit večera

  • 50
V pražském Fóru Karlín se v sobotu konalo jubilejní udílení cen Český slavík 2022. Podívejte se, jaké róby vynesly Lucie Bílá, Monika Bagárová či Lela Vémola. Outfity ze slavnostního večera hodnotil stylista Jakub Eliáš.

Případ první: LUCIE BÍLÁ

90 %
Lucie Bílá na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Lucie Bílá oblékla perfektně střiženou sněhově bílou róbu s vlečkou z dílny Poner. Aplikace z pštrosího peří outfitu dodávají na honosnosti a výjimečnosti. Jediné, co mi zde přijde přes čáru, je množství perel na krku. A i když záměr byl zřejmě dobře míněný, někdy je zkrátka méně více. Vizáž je ovšem famózní.

Případ druhý: LUCIE VONDRÁČKOVÁ

60 %
Lucie Vondráčková na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Na pánský styl tento večer vsadila Lucie Vondráčková. Bílý smoking odhaluje celý dekolt, který je zakrytý náhrdelníkem. Tento krok může obecně outfitu velice pomoct, anebo ho potopit. Zde je to bohužel případ druhý. Kameny vypadají lacině a lépe by působil dlouhý jemný náhrdelník do dekoltu. Opět mi přijde, že vizáž není dotažená a výrazná a i účes je obyčejný a nepromyšlený.

Případ třetí: SIMONA KRAINOVÁ

70 %
Simona Krainová na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Jako muž v černé sexy verzi se objevila na udílení cen Český slavík 2022 Simona Krainová. Komplet je krásný, ale přijde mi, že nesedí v oblasti sedu a vypadá tak divně. Stejně tak mi vadí délka kravaty, co vyčuhuje zpod saka. Malé detaily dělají celek. Vizáž a culík však k outfitu sedí perfektně.

Případ čtvrtý: MONIKA BAGÁROVÁ

90 %
Monika Bagárová na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Krásná blyštivá róba se spadlým ramínkem; to byla volba Moniky Bagárové, jak zaujmout na cenách Český slavík. Rozhodně ohromila a zazářila! Šaty od Sandry Mark jsou trochu delší, než by měly být, ale špičatý střih korzetu a propracovanost tento detail převálcovaly. Outfit je doplněný šperky Gismondy a vizáž nemá chybu, bravo!

Případ pátý: ANDREA KALOUSOVÁ

70 %
Andrea Kalousová na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Andrea Kalousová tentokrát vsadila na extravaganci v podobě velice vysokého rozparku a hlubokého výstřihu s černým peřím. Šaty jsou krásné, ale nějak mi k Andree nesedí. Vysoký rozparek je až přespříliš a peří asi nebylo ani třeba. Doplňky a šperky jsou famózní a Andrea vypadá nádherně! Make-upu a účesu dávám poklonu a 200 %.

Případ šestý: LELA VÉMOLA

40 %
Lela Vémola na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Šaty z dílny Kadlex by možná vypadaly hezky na někom jiném, ale toto mi přijde opravdu moc a nevhodné. Satén, perly a peří dohromady je jednoduše kolotoč. V kombinaci s nevhodným dekoltem a šperky Nobles vše vyznívá jako parodie. Líčení a vlasy má ovšem Lela perfektní!

Případ sedmý: ALŽBĚTA MINAŘÍKOVÁ

40 %
Alžběta Minaříková na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Rčení, že šaty dělají člověka, nemusí být vždy až tak pravdivé. Jako například zde. Šaty jsou nádherné, ale Alžběta je nedokázala vynést ve vší parádě, a tak zanikly. Alespoň doladění účesem a make-upem by outfit povzneslo, a tak nezbývá, než doufat v lepší zítřky.

Případ osmý: SHARLOTA

20 %
Sharlota na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Originalita level milion, to se nedá popřít. Ale tento večer asi nebyl ve znamení sjezdu příznivců SM hrátek, že? Rukávy a střih šatů jsou famózní, ale materiál a barva jsou tristní. Sharlota trošku připomíná gumovou panu, a to bohužel i vizáží. Boty bych vzal na fesťák, rozhodně ne na galavečer.

Případ devátý: Jan Bendig

70 %
Jan Bendig na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Oblek s vlečkou ušitý přímo pro tuto příležitost z dílny Debbie Brown je naprostým originálem, jelikož má potisk v podobě tváří všech Slavíků z historie ankety. Zpracování sice krásné, ale barva už moc ne. Každopádně tleskám za projevenou úctu tímto gestem!

Případ desátý: BEN CRISTOVAO

50 %
Ben Cristovao na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Retro provedení gala outfitu by samo o sobě moc pozornosti nepřitáhlo, tak se Ben Cristovao rozhodl pro ozvláštnění květinovým náhrdelníkem, který ovšem klidně mohl nechat doma. Ve spojení s botami Martens je outfit opravdu cool a vlastně se mi líbí, ale není vhodný na tuto událost.

Případ jedenáctý: MILAN PEROUTKA

50 %
Milan Peroutka na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Sametový smoking v královské modré Milanovi ušilo krejčovství Galard. Provedení je krásné a originální, ale střih mu rozhodně přidal tak 30 kilo navíc. Košile je nádherná a propracovaná, navíc doplněná o originální brož. Příště bych zvolil přilnavější materiál.

Případ dvanáctý: ESTER LEDECKÁ

50 %
Ester Ledecká na udílení cen Český slavík (Praha, 12. listopadu 2022)

Ester Ledecká oblékla fialové mini šaty překryté třpytivou síťkou. Rozmanitost v podobě kožené bundy bych nechal doma a vsadil na eleganci stejně jako na sladění šatů a bot. Ester vypadá nádherně a velice sexy, ale na 100 % to tentokrát stačit nebude. Vizáž a účes mi přijdou nepromyšlené, a když už, tak bych šel do vysokého culíku a sexy líčení, které by se k šatům více hodilo.

ANKETA: Hlasujte, které outfity z Českého slavíka 2022 se vám líbí nejvíce:

celkem hlasů: 6744
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 4. prosince 2022. Anketa je uzavřena.