Modelka Elliot Sailorsová slaví obrovský úspěch jako muž.

Modelka Elliot Sailorsová slaví obrovský úspěch jako muž. | foto: Famous / Twitter

Blond kráska se ostříhala a slaví úspěch jako mužský model

  • 11
Jednatřicetiletá Elliott Sailorsová z arizonského Tucsonu několik let působila jako modelka. Když však chtěla zůstat v průmyslu, kde už jsou pětadvacetileté manekýnky považovány za staré, musela zaujmout jinak. Nyní vystupuje jako mužský model a předvádí pánskou módu.

Sailorsová se nechala ostříhat, stahuje si prsa a díky výrazným lícním kostem a čelisti vypadá jako muž. 

"Chtěla jsem se udržet v branži déle. Muži nemusí vypadat pořád velmi mladě. Jako mužský model tak mám víc času," cituje blondýnku list New York Post.

Blondýnka prý bývala hodně frustrovaná, protože si myslela, že vypadá příliš mužně. Nyní je ovšem spokojená a podporuje ji také manžel Adam Santos-Coy.

Modelka Elliot Sailorsová slaví obrovský úspěch jako muž.

Andrej Pejic v reklamě na podprsenku

"Věděl, že lidi se na mě budou jinak dívat, když jsem to udělala, ale neuvědomil si, kolik lidí se bude jinak dívat na něj," řekla modelka a dodala, že mnoho lidí je považuje za gay pár.

V módní branži se stále častěji prosazují androgynní typy. Protipólem Sailorsové je australský model srbského původu Andrej Pejic. Ten prorazil v ženské módě a předváděl i svatební šaty pro Jeana Paula Gaultiera či podprsenky push-up (více zde).