Kateřina Sokolová - Kalendář Dany Dobřichovské | foto: Jan Tůma

Sokolová hvězdou v Itálii, důkazem je statisícový honorář

  • 31
Miss a modelka Kateřina Sokolová zkusila svým půvabem a krásou uhranout vášnivé a horkokrevné Italy a povedlo se jí to. Už za druhou práci dostala dvojnásobný honorář než za tu první.

Již podruhé pózovala půvabná Sokolová v Miláně pro italského fotografa Giorgia Gattiho, s nímž fotila už v říjnu kampaň na oblečení Persona. Tentokrát šlo o kampaň na stejné oblečení, jen na jeho zimní kolekci na příští rok. "Giorgio je výborný fotograf, dělá krásné fotky a je strašně v pohodě. Byla to moc příjemná práce. První den jsem fotila sama, další dva dny s modelkou z New Yorku a z Manchesteru," líčí Sokolová.

Kateřina Sokolová Fotky z říjnového focení již může předvést i v Česku. "Pár jsem si jich přivezla a potěšilo mne, že jsem některé z nich náhodou objevila v časopise podobném našemu Bazaru u kadeřníka, který nás v Miláně na focení česal. Je to takové zadostiučinění."

Stejně tak příjemně jako fotky v časopise na ni působilo chování italské agentury Flash Model Management, která se o ni v Mecce módy tentokrát starala s větší úctou. "Zaplatili mi hotel, poslali pro mne řidiče a dostala jsem také dvojnásobek honoráře než za minulé focení. Přesnou sumu neprozradím, ale pohybuje se v řádech statisíců," naznačuje miss a modelka.

Na další práci v zahraničí nebude čekat jistě dlouho. Už teď se prý Italové ptají, kdy zase přijede. "Jsem komerční typ a hodím se jim," říká Sokolová.

Kateřina Sokolová s partnerem
Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem

V zahraničí asi bude pracovat častěji, jen musí ještě složit poslední zkoušku semestru na Vysoké škole obchodní v Praze. Čeká ji za čtrnáct dní z nepříliš populárního předmětu - matematiky.

S podnikatelem Jeanem si zatím užívá zimních radovánek i společenských večírků. Na Valentýna například byla na horách, nedávno si užila společnosti na otevření nového baru v centru Prahy vybaveného postelemi. "Ještě jsem nezažila, že bych si v baru mohla lehnout, tady se to od hostů automaticky očekává. A ještě vám do postele naservírují jídlo i pití," uzavírá nadšená Sokolová.