Styl a Kabo - těhotná topmodelka Alena Šeredová | foto: Monika Tomášková, MF DNES

Šeredová vystavila bříško, Mašlíková nová prsa

  • 66
Těhotná topmodelka Alena Šeredová a také exTrosečnice Hana Mašlíková, která si před pár týdny nechala chirurgicky zvětšit poprsí, ozdobily letošní veletrh módy v Brně Styl a Kabo.

Devětadvacetiletá Šeredová, která je v šestém měsíci těhotenství, ve středu v Brně zahájila přehlídku své kolekce plavek na letošní sezonu.

Topmodelka přijela na přehlídku z Itálie, kde žije se svým přítelem, brankářem Gigi Buffonem, a prozradila, že se cítí skvěle, proto se také v práci zatím rozhodně neomezuje.

"Myslím, že to bude chlapec," řekla ještě před přehlídkou o potomkovi. Nastávající maminka se ale na veletrhu nezdržela dlouho - na generální zkoušku dorazila před půl šestou večer a ihned po závěrečném defilé Brno zase opustila.

V plavkách krátce po operaci
Svými zbrusu novými čtyřkami se v Brně pochlubila čtyřiadvacetiletá modelka Hana Mašlíková. Štíhlá blondýnka se na molu objevila poprvé od své plastické operace na konci července a diváci nemohli odtrhnout oči od jejího plného dekoltu.

Hana ještě stále není úplně fit, a navíc musí nosit speciální podprsenku, kterou se implantáty fixují, tu si ale na předvádění plavek a prádla pochopitelně sundala.

Celý galavečer zakončila ukázka návrhářky Ivety Řádkové, která předvedla šestery společenské šaty z materiálů potištěných reprodukcemi obrazů Karla Gotta. Zpěvák se ale z přehlídky omluvil s tím, že musel nečekaně odjet do zahraničí.