Kateřina Sokolová v Číně na soutěži Miss World

Kateřina Sokolová v Číně na soutěži Miss World | foto: APK./2

Miss Sokolová nazpívala píseň pro olympijské hry v Pekingu

  • 3
Finalistky Miss World v Číně, včetně naší reprezentantky Kateřiny Sokolové, se vrátily z hlavního města Pekingu zpět do Sanyi do hotelu Crowne Plaza.

"Všechny jsme šťastné, že už jsme zpátky. Strávily jsme tady v Sanyi spoustu dní, tak už je to takový náš 'druhý čínský domov' :-)," napsala Katka mailem.

Dívky do Pekingu cestovaly dva dne. Kvůli potížím s rezervací pokojů přespávaly i v jiných městech a v samotném srdci Říše středu strávily tři dny.

"Program byl opravdu nabitý. Každý den jsme spaly jen 4 hodiny, natáčely jsme videoklip k písničce, kterou jsme i nazpívaly pro olympijské hry 2008 v Pekingu. Jméno písničky je One World One Dream a videoklip poběží na MTV. Taky jsme byly hosty různých televizních show, navštívily jsme olympijský stadion (ještě není dostavěný, ale vypadá fakt dobře) a účastnily se velké charitativní show pro Červený kříž, kde se dražily naše dary, včetně mého Hurvínka." - více zde

Z Pekingu však byla Kateřina trochu zklamaná. "Těšila jsem se, že se projdeme centrem nebo že si aspoň koupíme nějaké suvenýry, ale neměly jsme šanci. Ale zato jsme byly na Čínské zdi. Moc se mi tam líbilo, všude kolem jsou nádherné hory a vůbec je tam taková zvláštní atmosféra," popsala své cestovatelské zážitky Miss ČR 2007.

Soutěžící teď nacvičují choreografii na velkou módní přehlídku v čínském stylu. Při ní se zároveň uskuteční dílčí soutěž o nejlepší šaty. Kateřina se jí zúčastní v modelu od známého návrháře Josefa Klíra.

Finále soutěže Miss World proběhne 1. prosince, do Prahy se Katka vrátí v pondělí dopoledne.