Jana Doležalová na Seychelských ostrovech | foto: Archiv J. Doleželové

Miss Doleželová dováděla s přítelem v exotice

  • 8
Miss roku 2004 Jana Doleželová se před pár dny vrátila ze Seychelských ostrovů, kde strávila pohádkovou dovolenou s dlouholetým přítelem Richardem. "Už dlouho jsme si takhle neužívali," prozradila.

Cestování si tahle pohledná brunetka užila v průběhu posledních měsíců opravdu dost. Přelom října a listopadu prožila na Kanárských ostrovech, poté byla pracovně na několik dní v Cannes a ve Vídni.

"Letadlo je můj nejčastější dopravní prostředek," směje se a dodává, že poznávání různých koutů světa je pro ni tím nejoblíbenějším koníčkem. "Je ale zároveň tím nejdražším. Výlety do dalekých krajin vyjdou na pěkný balík," připouští.

Jana ale naštěstí nezapomíná na svůj vystudovaný obor, jemuž se hodlá v budoucnu nejvíce věnovat. "Kvůli cestování jsem svou lékárenskou praxi zanedbávala. Teď budu muset hodně dohánět," přiznává krásná doktorka farmacie.

"Teď se moc těším na předvánoční a vánoční atmosféru v Čechách, o kterou jsem minulý rok přišla kvůli účasti na Miss tourism International v Malajsii. Byl to zvláštní a nezapomenutelný zážitek. Vánoce a Silvestr v Čechách se ale nedají ničím nahradit," říká.

I když se Jana v blízké době do zahraničí nechystá, nabitému programu neunikne. "Čeká mě několik přehlídek, moderování firemních akcí, ale na co se těším nejvíc, je první shlédnutí filmu Svatba na bitevním poli," prozrazuje. V tomto snímku si modelka zahrála nevěstu Claire. "Promítání filmu bude součástí tiskové konference, která proběhne příští týden. Jsem už děsně napnutá, jak bude vypadat výsledné dílo," směje se.

Pro Janu to byla první větší herecká zkušenost. Kritiky se prý nebojí a v budoucnu se rozhodně nebude bránit dalším podobných zkušenostem.Herectví má pro ni naprosto jiný náboj než modeling. "Je to zajímavější a živější práce."

LUCIE VÁCHOVÁ pro iDNES.cz - MISS ČR 2003 přináší zaručené zprávy ze společnosti...