Krásky z Miss Czech Republic míří do finále. Která je vaší favoritkou?

  • 79
Seznamte se s jedenácti finalistkami soutěže Miss Czech Republic, které budou bojovat o tituly krásy 13. května ve Forum Karlín. Dívky absolvovaly zahraniční soustředění ve Spojených arabských emirátech, kde natočily medailonky pro iDNES.cz. Které finalistky mají šanci na výhru?

1. Erika Teichertová

Erika Teichertová (20) pochází z Ostravy, kde i studuje sociální pedagogiku. Dříve se věnovala orientálním tancům, nyní našla zálibu ve vaření, módě, ale hlavně studiu. Smyslem života je pro ni hlavně rodina a její odhodlanost zde zanechat odkaz: „Věřím, že každý má zde nějaké své místo a měl by toho co nejvíce využít,“ říká Erika.

2. Dominika Němečková

Dominika Němečková (22) žije v Ropici a studuje na Masarykově univerzitě v Brně obor Speciální pedagogika se zaměřením na logopedii a surdopedii. Mezi její záliby patří tanec, kde vyniká hlavně v orientálním tanci a ve volných chvílích se ráda věnuje turistice. V životě chce být úspěšnou ženou, která je šťastná, nezávislá, zabezpečená a inspirativní.

3. Veronika Dočkalová

Veronika Dočkalová (26) žije v Praze a momentálně pracuje jako redaktorka se zaměřením na showbyznys. Nejvíce ji naplňuje právě její práce, sport, vaření a vzdělávání se. A jak vidí Veronika svoji budoucnost? „Řídím se tím, že budoucnost je odraz toho, co člověk dělá v přítomnosti. Proto jdu své budoucnosti naproti tím, že dělám vše pro to, abych byla se svým osobním i kariérním životem spokojená.“

4. Kristýna Dušková

Kristýna Dušková (21) žije v obci Ostřetín. S výškou 181 cm dosahuje úspěchů jako modelka zejména v zahraničí. Prioritou je pro ni však škola, proto studuje na Univerzitě Pardubice – Fakulta filozofická. Její vášní je právě modeling, cestování, studium jazyků, poslech hudby, příroda a fitness. Po dokončení studia chce naplno cestovat, poznávat nové kultury a lidi.

5. Sophia Maria Osako

Sophia Maria Osako (18) je nejmladší finalistkou Miss Czech Republic, ale rozhodně to pro ni není překážkou. Sophia žije v Praze, studuje politické vědy a v budoucnu by si přála pracovat jako velvyslankyně České republiky v Japonsku. To by pro ní neměl být problém, protože hovoří plynule anglicky i japonsky. Její exotický vzhled má právě díky tomu, že je napůl Češka a Japonka. Od útlého věku se jí dostávalo vzdělání v anglickém jazyce, proto nyní intenzivně pracuje na zdokonalení se v projevu v jazyce českém.

6. Marie Jedličková

Marie Jedličková (24) zaujme svoji výškou 184 cm, zpěvem, hrou na klavír, ale i výborným projevem v anglickém jazyce. Žije totiž střídavě v Praze a Lake District. Momentálně navštěvuje Business institut Praha, kde se zabývá strategickým managementem. Mezi její záliby patří hiking, cyklistika, fitness, paddleboarding, hudba a vaření. V budoucnu by ráda působila v mediích.

7. Kateřina Mládková

Kateřina Mládková (20) studuje na Vysoké škola ekonomické v Praze, ale žije v Dubném. Mezi její záliby patří obchodování na burze s kryptoměnami a akciemi. Ráda cestuje, hraje na altovou a zobcovou flétnu a volném čase se udržuje v kondici během. Do budoucna by chtěla být úspěšnou ženou, která je spokojená s tím, co v životě dokázala, ale i tak se pořád posouvá dál.

8. Justýna Zedníková

Justýna Zedníková (20) je studentkou na Vysoké škole ekonomické a v Praze také žije. Mezi její záliby patří četba, hra na flétnu, vzdělávání se, poznávání nových věcí a míst, ale svůj volný čas nejraději tráví se svou rodinou. A jak vidí Justýna svoji budoucnost? „Ráda bych žila spokojený život v blízkosti lidí, které miluji a s pocitem, že jsem maximálně využila svůj potenciál a nelitovala promarněných příležitostí.“

9. Nicole Ebnerová

Nicole Ebnerová (22) disponuje obchodním duchem a pracuje jako realitní makléřka v Praze, kde také žije. Mezi její záliby patří pilates, lyžování, studium cizích jazyků a hra na piano, ale má talent i na kreslení a vaření. Nicole rozhodně nechybí ambice: „Svoji budoucnost vidím jako akční život plný zážitků a zajímavých setkání s lidmi z celého světa, navazování spoluprací a rozjíždění či angažování se do nových projektů.“

10. Anna Benešová

Anna Benešová (20) žije v Praze a navštěvuje Vysokou školu ekonomie a managementu, obor sportovní marketing, proto není divu, že veškerý svůj volný čas vyplňuje sportovními aktivitami. Baví ji hlavně cvičení, tanec, zimní sporty a jízda na koni. Dále má ráda cestování, módu, ale talentovaná je i na malbu. V blízké budoucnosti chce úspěšně dokončit studium titulem Mgr. a dále se věnovat Miss a modelingu.

11. Barbora Bláhová

Barbora Bláhová (23) žije v Hudlicích u Berouna, pracuje jako celní deklarantka a studuje na Vysoká škole ekonomie a managementu obor marketing. Ve svém volném čase profesionálně skáče přes švihadlo, je lektorkou a navštěvuje základní školy, kde motivuje děti ke sportu. Věnuje se ale i fitness, kreslení a cestování. A jak vidí svoji budoucnost? „Vidím se jako úspěšná žena, která je silná a nezávislá a stále něco buduje. Která má milujícího partnera a svůj domov.“

Která finalistka Miss Czech Republic 2023 se vám líbí?

celkem hlasů: 13148
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 pátek 12. května 2023. Anketa je uzavřena.

Finalistky absolvovaly zahraniční soustředění ve Spojených arabských emirátech: