Přehlídka spodního prádla podzim/zima 2007 - Diana Kobzanová | foto: Lukáš Bíba, iDNES.cz

Kobzanová zářila v prádle, tip na Miss jí ale nevyšel

  • 24
Diana Kobzanová tipovala na letošní vítězku České Miss Lilian Sarah Fisherovou, která nakonec skončila třetí. "Asi je to i tím, že se mi líbí černovlásky," prozradila bývalá Miss, která byla hlavní hvězdou čtvrteční přehlídky spodního prádla na podzim a zimu 2007.

"Lilian mi připadala navíc velmi zajímavá a atraktivní, nicméně přeji mnoho úspěchů i blonďaté vítězce Lucii Hadašové," uvedla pětadvacetiletá modelka a moderátorka.

Diana, která má pro předvádění prádla ideální postavu a na přehlídkovém molu v pražských Holešovicích si skvěle vedla, říká, že zda novou vítězku čeká nějaká kariéra, už bude záležet jen na tom, jak na sobě bude ona sama pracovat. A to možná tvrději, než se zatím domnívá.

Přestože Dianě korunka přinesla slávu i zajímavou práci spojenou s vysokými příjmy, znovu už by se do soutěže nepřihlásila. "Kdybych věděla, co mě čeká, tak bych do toho nešla," tvrdí Kobzanová.

"Život se mi změnil od základu a já nevím, jestli jsem na to byla připravená. Samozřejmě, že jsem měla ulehčený start, ale musela jsem hodně moc pracovat, a učit se. Ostatně dodneška se učím a vím, že nemůžu nic ponechat náhodě, " dodala Diana.