Iva Kubelková a její dcera Natálie Jirásková nafotily společně novou kolekci...

Iva Kubelková a její dcera Natálie Jirásková nafotily společně novou kolekci plavek (květen, 2023). | foto: Astratex

Iva Kubelková s dcerou Natálií nafotily sexy snímky v plavkách

  • 146
V případě starší dcery Ivy Kubelkové (46) Natálie (18) platí minimálně dvě rčení, a sice: jablko nepadá daleko od stromu, ale také: jaká matka, taková dcera. Herečka, zpěvačka, modelka a moderátorka nafotila se svou dcerou kampaň na plavky a obě vystavily na odiv své sexy křivky.

„Tohle spojení maminka a dcera nás moc baví,“ napsala na Instagramu Iva Kubelková k videu ze společného projektu.

Také Natálie Jirásková se na sociálních sítích pochlubila focením v plavkách. Dcera Ivy Kubelkové se na modelingovém mole příležitostně začala objevovat od svých 14 let. Jednu ze svých prvních velkých přehlídek šla po boku maminky v roce 2019 na módní show Beaty Rajské na festivalu v Karlových Varech.

Využití matky modelky a její dcery v reklamních kampaních je velmi oblíbené i ve světě. Nedávno novou kolekci prádla představila německá topmodelka Heidi Klumová (49), která pózovala se svou dcerou Leni (18). Reklama má obrovský dosah, ačkoli vyvolala u některých modelčiných fanoušků i negativní reakce. Pozastavovali se například nad tím, že se do prádla svlékla i její vlastní dcera a snímky označili za „divné“.

V roce 2018 se spolu v reklamě na značku Omega objevila americká topmodelka Cindy Crawfordová (57) a její dcera Kaia Gerberová (21). Ve stejném roce pózovaly v reklamě pro Burberry britská topmodelka Naomi Campbellová (52) se svou matkou Valerií Morris-Campbellovou (71).

13. května 2021

,