Inna Puhajková - Paparazzi party | foto: fol

Inna Puhajková: chřipku léčila na party a bez Jágra

  • 30
Modelka a někdejší iMiss Inna Puhajková dorazila na nedávnou Paparazzi party bez partnera Jaromíra Jágra, zato s pořádnou horečkou.

Sympatická blondýnka se však na akci zdržela sotva půl hodiny. "Spěchám do postele, musím se vypotit," prozradila iDNES.cz Puhajková, která byla v Česku na skok.

Do země jezdí především kvůli rodině a studiu. A rozhodně si nenechá ujít příležitost vidět i své kolegy, do klubu proto dorazila v doprovodu stylisty Káji Pavlíčka.

Kája Pavlíček a Inna Puhajková "Kája je velmi úžasný společník a dobrý kamarád. Jsem ráda, že ho mám. Ve většině lidí se zklamu, ale on je opravdu výjimka," pochvalovala si Puhajková vizážistu a stylistu, se kterým se seznámila v roce 2004, když se stala nejkrásnější dívkou internetu a získala titul iMiss.

"Inna je jedna z mála dívek, kterých si opravdu moc vážím. Nikdy jí sláva nestoupla do hlavy a vždy stála pevně na zemi. To, že žije s hokejistou Jaromírem Jágrem, nic nemění na tom, že je osobnost," uvedl Pavlíček, který o Innu stále pečuje.

Agátiny modelky

V klubu Pacha se vůbec poprvé představily také modelky z agentury Agata Models, kterou vlastní vicemiss Agáta Hanychová. Krásky předvedly nejen oblečení, ale také plavky.

Agáta Hanychová se svým (ex)přítelem Markem Šíšou
Agáta Hanychová se svým (ex)přítelem Markem Šíšou

Hanychová, která se nedávno rozešla se zlatníkem Romanem Hájkem, se dobře bavila se svým bývalým partnerem Markem Šíšou. Podle všeho k sobě mají opět velmi blízko.