Agáta Hanychová

Agáta Hanychová | foto: Marek NavrátiliDNES.cz

Hanychová má vlastní těhotenský styl: dlouhé tričko až pod zadek

  • 78
Modelka Agáta Hanychová se k těhotenské módě staví zády. Oblečení pro nastávající maminky je podle ní málo barevné a nápadité, a tak styl řeší po svém: pouze si kupuje větší trička.

"Všechno vyrábějí v šedivých odstínech, chybí tomu barvy a je to takový smutný. Pár kousků samozřejmě ve skříni mám, ale preferuju hlavně dlouhá trika, která jsou v různých velikostech a barvách," vysvětluje Agáta Hanychová. Své rostoucí bříško vystavila na odiv na party časopisu Playboy, jehož česká edice slaví dvacetileté výročí.

Za tu dobu se na titulní straně objevily stovky modelek, hereček i zpěvaček, mezi nimi nechyběla ani Hanychová, která se odhalila tak, aby nebylo nic vidět. A přestože časopis dodržel vše, na čem se domluvili, za malou vadu na kráse považuje jen finální zpracování fotografií. "Tehdy jaksi zapomněli fotky vyretušovat, ale byly hezké a decentní tak, jak jsem si přála," dodala Agáta.

Agáta Hanychová jako moderátorka televize Óčko

Kdyby ji nyní pánský časopis oslovil, aby v něm odhalila těhotenské bříško, nabídku by odmítla. Stejně jako jiným titulům. "Žádné památky na těhotenství neplánuju. Nemám potřebu ukazovat těhotenské bříško, považuju to za soukromou věc," doplňuje modelka a majitelka modelingové agentury, která však nevylučuje, že po porodu nafotí jiné atraktivní fotky.

"Na podzim bych chtěla nafotit další kalendář, mělo by to být někde u moře, a pak plánuju jiné odvážné snímky. Ale až po porodu," uzavírá Agáta Hanychová.

David Suchařípa a svůdné hostesky

Party časopisu Playboy přilákala i známé tváře, které s titulem spolupracovaly. Mimo jiné Davida Suchařípu, Marka Vašuta či Gábinu Partyšovou.