JT

No nelíbila se mi moc ani tehdy. A popravdě nyní vypadá aspoň na 50 než těsně přes 40.

AH

Tehdy měla něco do sebe. Ale takhle vypadat ve 42, pokud to byla modelka je příšerné.

Foto

Na ní se ten věk podepsal brutálně. Klidně bych jí řekl 55.

LT

Daniela se mi tenkrát moc líbila, byla exotická, výrazná, jiná, ale teda upřímně, zošklivěla. Ale to já taky.

TB

Myslim, ze je to hlavni tim, ze nabrala na vaze. Kdyby na sobe pracovala a drzela si postavu, bude stale sik. I v te tvari se to hodne propise.

PH

P25e80t92r 45H82r95ů58z11a

2. 5. 2024 6:45

Jakub: „Určitě by se ti líbila.”

Michal: „Jak vypadá?”

Jakub: „Bejvalá modelka.”

Michal: „Bejvalá? Jak dlouho?”

IH

Sotva 19 let a co to s člověkem udělá... Ne, ze bych Agátu považovala za hezkou (natož krásnou), ale vypadá jako její dcera.

RN

Má dvě děti, prakticky furt dělá v kanceláři.

Modelingem se leta neživí.

Porovnávejte porovnatelné.

JD

J20a87n 13D33u45d44e34k

2. 5. 2024 8:33

Co se musí nechat, že na té fotce po dvaceti letech vypadá Agáta lépe než před dvaceti lety. A u Frantzové je to naopak.

RS

dejte jí pokoj... vypadá spokojeně, i z rozhovoru je patrné, že žije v klidu... Ivana Christová už kila taky neřeší... chtěla bych vidět kritizující pány, co mají doma... za mne byla nejkrásnější misska Silvia Lakatošová... dneska je tak přešitá, že je opravdu k nepoznání.. tak si vyberte...

KB

A to si tu nemůžeme trochu zakritizovat? Když je někdo v médiích musí s kritikou počítat. To, že žije v klidu je jí samozřejmě přáno, ale i Ivana Christová, která už asi 20 let nemá postavu modelky, je pořád hezká.

KB

Souhlasím s ní, že opravdu nebyla missí typ. Nebyla ani hezká ani vlastně ničím zajímavá a bohužel tyto typy s přibývajícím věkem opravdu nekrásní. Navíc dost přibrala a to na kráse také nepřidá.