Těhotná plus size modelka nafotila krátce před porodem plavkovou kampaň

  • 19
Známá plus size modelka Ashley Grahamová (32) zapózovala v pokročilém stupni těhotenství v plavkové kampani. Na navržení jedenácti modelů aktuální kolekce se také sama podílela.

„Příprava této kolekce byla opravdovou výzvou a velkým testem. Žádné z plavek totiž nebyly původně určené pro těhotné ženy. Přesto mi ty ve větších velikostech skvěle sedí a plně podpírají a zvýrazňují mé přednosti,“ pochvalovala si Ashley Grahamová ve videu, které sdílela na Instagramu.

„Těhotenství mi dalo zcela nový pohled na mé tělo a navrhování nové kolekce mi umožnilo ocenit mé nové křivky i krásné těhotenské bříško,“ říká modelka o zákulisí vzniku jednotlivých plavek.

Těhotná Grahamová odhalila bříško krátce před porodem v plavkové kampani značky Swimsuits for All (Plavky pro všechny). Pro stejnou značku pózovala loni i se svou mladší sestrou Abigail.

Plus size modelka se nedávno svěřila s tím, že i v těhotenství si se svým mužem Justinem Ervinem (30) dopřává pravidelný sex. „O ideálních polohách v sexu nastávajících maminek by se mělo více mluvit,“ řekla v jednom z rozhovorů.

Celebrating 5 years creating supportive sexy swimsuits just for you with @swimsuitsforall New essentials launched today!

16. prosince 2019 v 16:32, příspěvek archivován: 14. ledna 2020 v 9:18

21. ledna 2019