Diskuze

Nova poslala mateřské CME téměř dvě miliardy korun, vracela příplatek

Před prodejem skupině PPF miliardáře Petra Kellnera poslala televize Nova mateřské CME téměř dvě miliardy korun. Upozornil na to v pondělí deník E15 Premium. Mimo to z nové výroční zprávy televize vyplývá, že se konsolidovaný zisk Novy v roce 2018 meziročně zvýšil o více než čtvrtinu na 553 milionů korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Kdyby jste někdo věděl, komu jako patří Česká televize, navrhněte téma na příští volby: Prodej české televize!

Už se jako koncesionář těším na svůj podílek z prodeje.

Třeba nás stát osvobodí i od daně, jako naše nepostradatelné církve.

Možná by jsme viděli pana prezidenta v tzv. české televizi.

MZ

Tedy zrušit povinné koncesionářské poplatky. Zde je důkaz, že jsou neoprávněně vymáhané.

BE

ty jdou české televizi pane chytrý

SS

poslanci pozorně čtěte: dvě televize dělají úplně stejnou věc. jedna posílá miliardy svému majiteli, na druhou se každý z nás musí měsičně složit 130 korunama. přitom sponzorů má ta druhá víc než ta první reklam. asi je něco špatně nastaveno, že?

BE

ono to je trošku jinak..ale vysvětlujte to v pás slovech..

Foto

Náhodou. Já se na nedělní Volejte Zemanovi docela těším. Určitě budou i koláče oblíbenosti. :-P

LJ

To se to hospodaří, když vám stát dá do začátku 10 miliard, že páni Laudereři?

Nějaký Petr Dvořák, co u toho asistoval, by mohl soudům hodně vyprávět. Ale nebude, protože dnes je to Pan Ředitel české nestátní státní televize.

OP

Bacha na Kellnera. Může jít o dalšího Bureše

JK

J92a22n 59K10o54z45á24k

13. 1. 2020 23:40

Tomu nerozumím, když vám tak vadí Babiš, proč lezete na jeho medium? Taky nelezu na Respekt, protože mi vadí Bakala.

možnosti

Nova je soukromá televize-firma a nikdo jí neplatí koncesionářské poplatky. Netahejte sem Babiše,Zemana ani Číňany. Ti s ní nemají vůbec nic společného. Ať se vám to líbí nebo ne,je to nejsledovanější stanice v zemi a vydělává hlavně na reklamách a né na lidech, tak jako ta naše veřejnoprávní čt ! A o objektivitě zejména zpravodajství radši nemluvím. Takže Nova je soukromá firma a zřejmě dobře šlape, jinak by ji Kellner asi nekupoval,že ?

JK

J29a27n 23K86ř22e70p66e34l59a

13. 1. 2020 22:58

Proč si myslíte, že se Babiš koupil Mafru? Z toho samého důvodu kupuje Kellner Novu.

RM

Je to smutné, ale nenašel jsem tady zatím jediný diskuzní přízpěvek tzv.k věci, jen samé posměšky a přihlouplé vtípky.

JN

A co vy? Co vy máte tzv. "k věci"?

OV

Ja jen doufam, ze si zase do zprav v 19:30 pozvou noveho gen. reditele, jak kdysy Andruska. Nedavno jsem to videl na YT a do dnes jeste nechapu...

Pak bych ocekaval vyslani redaktoru do Ciny na "skoleni", a zavedeni virtualnich moderatoru jako maj v CCTV, viz: https://youtu.be/HJcdVjkqiW8

JN