iDNES Premium za 49 Kč na 3 měsíce

iDNES Premium za 49 Kč na 3 měsíce | foto: iDNES.cz

Jedinečná akce, která už dlouho nepotrvá. iDNES Premium na 3 měsíce za 49 Kč

Členství v iDNES Premium je nyní možné získat po omezenou dobu za velmi výhodnou cenu. Vyzkoušejte si ho jen za 49 korun za celé tři měsíce.

Po omezenou dobu platnosti akční nabídky mohou čtenáři získat za pouhých 16 korun na měsíc veškeré výhody prémiového členství. A nabídka je široká.

Prémiové články s nabídkou exkluzivního nadstandardního čtení najdete ve všech rubrikách na iDNES.cz: ve zprávách, ekonomice, kultuře, sportu i v odborných a volnočasových magazínech. A pozor, s přístupem k iDNES Premium se čtenářům automaticky odemknou také všechny prémiové články na webech Lidovky.cz a Expres.cz.

Čtečka novin a časopisů, bezplatné knihy

Spolu s klíčem k zamčeným článkům získá předplatitel i mnoho dalších benefitů. S elektronickou čtečkou může listovat v novinách a časopisech od MF DNES a Lidových novin přes Téma či Ženu a život až po společenské časopisy.

Na přání čtenářů se výrazně rozšířil sortiment bezplatných e-knih. V nabídce benefitů jsou dále i audioknihy, sledování filmů, prioritní nákupy vstupenek a možnost účastnit se řady soutěží.

Co vše najdete v iDNES Premium si můžete prohlédnout zde.


Video