Televizní kanál CANAL+ Sport odvysílá zápasy anglické Premier League

Televizní kanál CANAL+ Sport odvysílá zápasy anglické Premier League | foto: CANAL+ Sport

CANAL+ Sport se domluvil se Slovak Telekomem, DIGI Slovakia a T-Mobilem

  • 3
Počínaje utkáním hráčů Crystal Palace proti Arsenalu bude všech 380 zápasů anglické Premier League vysílat nový sportovní program CANAL+ Sport. Bude k dispozici prostřednictvím platforem Skylink a freeSAT. Dohodu se společností CANAL+ mají nově i Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Czech Republic.

Distribuční dohody se společnostmi Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Czech Republic o distribuci programu CANAL+ Sport zajistily, že bude anglická Premier League předplatitelům k dispozici i v následujících třech letech.

„Naším cílem je poskytnout prémiový a široce dostupný sportovní program, který bude stavět na dlouholetých produkčních zkušenostech našich francouzských a polských kolegů ze společnosti Canal+,“ uvedl viceprezident firmy CANAL+ Luxembourg pro Českou republiku a Slovensko Ladislav Řeháček.

CANAL+ Sport odhalil nová studia a tým pro Premier League

Doplnil, že společnost chce program co nejvíce atraktivní pro českého a slovenského diváka, a to s místními odborníky a moderátory, včetně známých jmen z fotbalového světa.

Kromě zápasů nabídne CANAL+ Sport mnoho dalších fotbalových pořadů, včetně pravidelných talk show, předzápasových studií, dokumentů a dalších. Zápasy Premier League budou vysílány v HD kvalitě s českým a slovenským komentářem.

„Díky partnerství se společnostmi Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile Czech Republic vstupuje značka Canal+ na trh s velkou ambicí,“ dodal Berk Uziyel, generální ředitel společnosti SPI International, která je nyní součástí skupiny Canal+ Group a má na starosti B2B distribuci produktů společnosti Canal+ na tomto území.

Podle něho Canal+ bude i nadále posilovat nabídku obsahu o další produkty od SPI a o související distribuční partnerství.

O2 TV podle čtvrtečního prohlášení mluvčího Davida Solnaře s CANAL+ Sport o distribuci jedná.

O zařazení vysílání zápasů britské Premier League jedná i televize Telly. Podle šéfa marketingu Jan Schöppela vede s majitelem licence intenzivní jednání.


Video