Diskuze

Vláda rozhodla o návratu části dětí do škol 12. dubna, s testy dvakrát týdně

Plán návratu dětí do škol schválila vláda. Podle návrhu ministra školství Roberta Plagy a zdravotnictví Jana Blatného by se 12. dubna do škol měly vrátit děti prvního stupně základních škol a předškoláci. Po jednání vlády to oznámil ministr Plaga.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Neberu-li ohled na prolhanost iDnesu, moje známá školačka (10 let) nevynechala od vzniku pandemie ani jediný den ve škole (zde v USA).

A to je jistě pro českého čtenáře naprosto překvapivé.

Očkuje se už celá veřejnost bez ohledu na věk a tedy nad 18 let věku. Vakcíny je opravdu teď od dubna dostatek a brzy budou k mání ve všech hlavních lékárnách, kde vám je ochotně píchnou.

Mám dávno obě dávky Moderna vancíny. Pfizer je vhodný i pro děti nad 12 let věku. A je mi fuk jestli se o tom v Čechách smí nebo nesmí psát,

0 0
možnosti
IH

Nechápu proč se do škol nevrací deváťáci a maturanti. Testy na kovid 19 jsou tak ať se testuje! Pan ministr Plaga se mi nezdá, až tak aktivní.

0 0
možnosti
MK

Takže my nemůžeme z okresu do okresu, dokud se nesníží počet případů Covidu v nemocnici a najednou máme spoustu volných lůžek, které můžeme nabízet zahraničním státům, ale z okresu do okresu stále oficiálně nemůžeme. To musel vymyslet nějaký i...t.

2 0
možnosti
MP

1. Blatnik vyda obecne narizeni o noseni respiratoru, kde pozaduje filtracni ucinnost 95 % a jako priklad da normu FFP2.

2. Nekdo Blatnikovi vysvetli, ze norma FFP2 znamena pouze 94 % filtraci.

3. Blatnik upravi narizeni z bodu 1, ze se nove vyzaduje pouze 94 % filtrace.

... potud relativne v poradku, ale

4. Blatnik vyda narizeni o noseni rousek ve skolach, kde osoby testujici zaky musi mit respirator s filtraci alespon 95 %, napriklad FFP2...

0 0
možnosti
JF

Tak už děti můžou do škol, už máme dost testů i pro ně. Proto jsme říkali vydržte ještě do .....

0 0
možnosti
AV

Učitelé očkovaní, děti pravidelně testované - a stejně jim ještě pořád plánují zavazovat čumáčky?

2 0
možnosti
VK

Protože ty testy nejsou úplně spolehlivé :)

0 1
možnosti
DN

Neobhajovala tahle parta hic otevření "jen dětských" obchodů a papírnictví tim, aby rodiče mohli děti do školy vybavit? To jsem teda zvědavej jak to stihnou...

1 0
možnosti
EB

a co my ostatní, dospělí, pracující v odvětvích, kde HO není možné nebo je nevhodné? my si nesmíme nakoupit šaty, boty, prádlo atd.? myšlení se od členů vlády a ministerských úředníků opravdu nedá očekávat, ANO.

1 0
možnosti
PK

P24e94t20r 78K72r87a83l

7. 4. 2021 5:32

In Toronto, public health officials ordered all elementary and secondary schools to stop in-person learning and shift to remote learning, effective Wednesday, as they try to "reverse the surge of infection that the province currently faces," Toronto Public Health said.

0 0
možnosti
EK

On to zkusí snad každý, než zjistí, že snížil.nepomuze.

1 0
možnosti
IH

To budeme dělat jak ty testy ve škole :-( dav 60 lidí (jen z jedné třídy) ve škole nebo půlka školy venku před barákem, cca 500 dětí + zástupci?

0 0
možnosti
EK

Půlka prvního stupně. O druhém.neni řeč.

0 0
možnosti
MK

Další nesmyslné rozvolňování.

1 3
možnosti
OP

Krčte se tedy v koutě a pozorujte život kolem.

7 1
možnosti