Lucie Borhyová a Ondřej Sokol | foto: Jan Altner

VIDEA TÝDNE: Barcelona si zahrála v Praze, naštvaná Borhyová a odpálený jeřáb

  • 1
Parádní výkon slávistických fotbalistů a roztančená moderátorka televizních novin Lucie Borhyová. To jsou dvě nejsledovanější videa pro tento týden na webu iDNES.tv. V jejich závěsu je i žena, která spadla velmi nešťastnou náhodou do kolejiště metra a přežila.

Slavističtí fotbalisté svedli vyrovnaný boj se slavnou Barcelonou, s fantastickým publikem v zádech v Edenu proti gigantovi sahali po remíze, ale ve třetím utkání základní skupiny Ligy mistrů prohráli 1:2. Jediný gól domácích vstřelil Bořil, který odpověděl na rychlou trefu Messiho. Nakonec rozhodl vlastenec Olayinky.

Další ročník festivalu Life! na brněnském výstavišti se blíží. Návštěvníci se opět mohou těšit na známé osobnosti. Originálním videem zvou na nabitý program moderátorka Lucie Borhyová, herci Ondřej Sokol a Michal Holán, fotbalista Pavel Horváth a youtuber FattyPillow, kteří se ocitli v koloně na D1 a do Brna jsou připraveni se protancovat.

Až máváním a posunky zastavili lidé v argentinském Buenos Aires soupravu metra přijíždějící do stanice jen pár vteřin poté, co z nástupiště do kolejiště spadla žena. Tu tam nechtěně srazil muž, který stál za ní a svalil se na zem poté, když omdlel. Jak to dopadlo se podívejte ve videu.

O tom, že nejdůležitější ingrediencí krásy je sebevědomí, se přesvědčily dvě kamarádky v prvním dílu nové série O 10 let mladší. Janě a Petře úplně chybělo a to především kvůli problematickým partnerským vztahům. Jak proměna dvou unavených, zanedbaných žen, které se neměly dost rády, dopadla?

Při stavbě hotelu v americkém New Orleans se poškodily dva jeřáby a část stavby se zbortila. Stavaři se proto rozhodli staveniště zlikvidovat sérií kontrolovaných odpalů, při kterých se k zemi poroučely i oba jeřáby.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video