VIDEA TÝDNE: Padající Biden, partyzáni v Rusku a násilí mezi českými dětmi

  • 2
Americký prezident Joe Biden opět upoutal pozornost médií. Při udělování cen vojenské akademie zakopl o pytel s pískem. U Belgorodu dál řádí ruští partyzáni. Podle svých slov bojují proti Putinovi. Šokující záběry přišly z Indie. Zachytily mladého muže, který brutálně zavraždil svou přítelkyni. Lidé hrůznému činu jen přihlíželi. A zaujali také aktivisté, kteří během přímého přenosu švédské soutěže vtrhli na pódium, kde je kameraman pohotově srazil k zemi jeřábem.

Americký prezident Joe Biden při předávání diplomů na americké letecké akademii ve státě Colorado zakopl a upadl. Chvíli ležel na zemi, poté se za pomoci ochranky zvedl a ukazoval na místo, o které zavadil. Bidenův mluvčí Ben LaBolt uvedl, že je prezident v pořádku. Zakopl prý o pytel s pískem.

Několik obcí v ruské Belgorodské oblasti se ocitlo pod palbou ukrajinských ozbrojených sil. Tvrdí to tamní gubernátor Vjačeslav Gladkov. Dvě ženy podle něj zemřely a dva muži jsou zraněni. Ozbrojená skupina Legie Svoboda Rusku tvrdí, že ruské jednotky při boji s partyzány zasáhly u obce Novaja Tavolžanka auto Renault, v němž zemřeli dva civilisté.

Indii šokovala vražda šestnáctileté dívky, kterou v neděli na rušné ulici v metropoli Dillí ubodal a ubil dvacetiletý muž. Incident zaznamenala bezpečnostní kamera. Ze záznamu vychází, že během brutálního napadení prošlo kolem několik lidí, kteří útočníka nezastavili. Případ vyvolal rozhořčení nad bezpečností žen v zemi a násilí páchaném muži.

Násilí mezi dětskými gangy v Praze pokračuje, policie zveřejnila další video

Pražská policie stále vyšetřuje případ skupiny mladých útočníků. Nyní má podezření, že násilí pokračuje odplatami. V pátek zveřejnila další video, kde skupinka shazuje na zem mladíka s odkazem na předchozí incident s pistolí u hlavy.

Ekologičtí aktivisté vtrhli na parket švédské soutěže Let’s Dance. Tanečníci se tím nenechali rozhodit a ve vystoupení pokračovali. Kameraman přenosu jednoho z aktivistů srazil kamerovým jeřábem, vzápětí oba narušitele odtáhla ochranka.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video