Diskuze

Novinář se infiltroval mezi policisty. Tato práce deformuje pohled na svět, tvrdí

Francií od začátku září rezonuje kniha novináře Valentina Gendrota. Ten se infiltroval do sboru, aby referoval o policejní realitě. Někteří policisté jsou podle něj násilní a rasističtí, zároveň ale pracují ve špatných podmínkách a mají chabý výcvik. „Byl jsem jedním z nejhorších střelců na škole, a přitom se ze mě stal policista,“ přiznal v pořadu Interview CNN Prima NEWS.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže jeho cílem bylo odhalit "rasismus" francouzské policie proti imigrantům. No super. Bezvadný a zřejmě i úspěšný pokus o další oslabení postavení původních Francouzů v jejich vlastní zemi.

0 0
možnosti

Ano, proto by měly všichni kolonizátoři vrátit zabraná území původnímu obyvatelstvu. Britové,francouzi i španělé a portugalci jsou těmi nejznámějšími. Vratme Afriku, Australii ,Ameriku původním obyvatelům. Můžeme to rozšířit i na Čechy a Moravu.

0 0
možnosti

P85a95v67e36l 72K69ř30í42ž

21. 11. 2020 8:01

Tak to i práce novináře. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

J29a50n 40B17a86r24t22a

21. 11. 2020 7:50

Tak t3d uz pan jurnalista zna dobre situaci na francouzskych predmestich a snad o tom zacne psat konecne objektivne.

0 0
možnosti

Pokud lze z vyznění článku soudit na vyznění knihy, tak bohužel nezačne. Jeho cíl byl zjevně přesně opačný.

0 0
možnosti

>pronikl do výrobní jednotky společnosti Toyota či za pokladnu supermarketu Lidl.<

To muselo byt vzrusujici.

1 0
možnosti

Hlupec...jsem zvědavý, kdo bude v takovém prostředí chtít pracovat

1 3
možnosti

U nás se za socíku infiltrovalo 2/3 národa...;-D

0 2
možnosti

Když to tak dobře víš - byl jsi zřejmě jedním z nich

0 0
možnosti

Není jednoduché být policajtem. Člověk na tohle povolání sice nemusí být žádný génius, ale musí se naučit snášet pohrdání okolí a nenásilně reagovat i v hodně vypjatých situacích, kdy ho lidé provokují, lžou mu do očí, nadávají atd. Já bych na tohle neměl. Smutné je, že na to nemá ani mnoho z těch, kteří nosí policejní uniformu.

2 0
možnosti

Každá práce způsobuje nemoc z povolání a deformuje pohled. Novinářská obzvlášť.

5 3
možnosti

Neboli by nejaké bližšie informácie o tom zbitom mladíkovi?!!?.

Ako ďalšiu štáciu navrhujem pánovi od novín infiltrovať sa medzi vypratávačov a odpratávačov nelegálnych migrantských táborov.

2 1
možnosti

Tato práce prý deformuje pohled na svět.

Asi tak, že podle něho je ten správný pohled na věc je sluničkářský až na půdu, ale to se neslučuje s tím, když potom vidí člověk realitu.

Takže ano, jestliže si někdo třeba představoval dřívější lesní loupežníky podle vymyšleníého Rumcajse a vymyšlené Manky, tak kdyby ho stroj času přenesl do doby, kdy skutečně existovali, a kdyby se takový romantik přidal do jejich party, viděl by bezohledné surovce, primitivy, násilníky opilce a burany, s kterými o ničem třeba i jen trochu intelektuálním nešlo mluvit. Takový člověk by měl zdeformovaný svůj pohled na svět loupežníků, jak nám ho představil spisovatel Václav Čtvrtek prostřednictvím Rumcajse.

A analogicky: Když někdo jako pan novinář infiltruje k policii s názory, že rozdílnost kultur nás všechny obohatí, ale zároveň že se budeme všichni tolerovat, tak takový názor musí potom být značně zdeformovaný, když se takový infiltrovaný jedinec setká s realitou.

Takže ano, věřím tomu, že z jeho pohledu ta práce deformuje pohled na svět.

10 4
možnosti

P95e74t53e75r 24G18r31e47s

20. 11. 2020 8:36

to je človek, ktorý investoval dva roky života len aby mohol lepšie pochopiť ako život vyzerá pre bežného policajta (niekoho veľmi odlišného od neho). predtým urobil podobné veci keď robil v továrni či za pokladňou.

ja by som povedal, že sa toho o živote asi naučil viac než taký expert ako ty a určite vezmem jeho slovo oproti tvojmu.

4 4
možnosti