Diskuze

Nejsme placení demonstranti! Exprezident Klaus čelí trestním oznámením

Na Václava Klause byla podána trestní oznámení za jeho výroky o placených a zadarmo svážených demonstrantech, kteří minulou neděli protestovali na pražské Letné. Přestože bývalý prezident svá slova později zmírnil, lidem to nestačí. Žádají veřejnou omluvu v televizi Prima, kde Klaus své původní výroky řekl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Agent Profesor pomaha agentovi Buresovi ;-D

0 0
možnosti
ČT

Nikdo mě nebude kecat,že ty stovky autobusů jeli zadarmo i u nás se motali.A ty co do nich nastupovali byli většinou potřební peněz.A ty transparenty nebyli taky zdarma.A kdo platil parkovné?To muselo stát několik milionů a zadarmo dneska nikdo ani nehne.

0 0
možnosti
LN

To tě vyloženě vytáčí, že občas někdo něco udělá zadarmo a o své vůli, viď?

1 0
možnosti
LV

L75e46o 76V27á55l59e73k

30. 6. 2019 13:12

Celou záležitost by měl také prošetřit finanční úřad. Panu Horváthovi tedy přišlo údajně na jeho soukromý účet 52.000,.Kč za zprostředkování dopravy 104 lidí. Tato částka patrně neodpovídá účtované ceně dopravce a rozdíl je zisk pana Horváta, který podléhá zdanění. V horším případě by mohlo jít o nedovolené podnikání.

1 0
možnosti
JD

myslim, ze zakon pocita s takymto niecim do vysky zhruba 100.000 czk

0 0
možnosti
LV

L90e25o 43V12á42l19e33k

30. 6. 2019 12:52

Ta omluva by musela být oboustranná. Výrokem, že prezident Václav Klaus je členem nějakého zločinného spolčení a spáchal trestný čin pomluvy/nebyl odsouzen / se dopustil žalobce naprosto stejného - řekněme přestupku. Rozdíl je pouze v tom, že první informace z úst prezidenta byla částečně pravdivá, neboť cestující ze Zlína neplatili žádnou jízdenku, ale údajně dodatečně posílali nějaký obnos. Reakce je ovšem mnohem závažnější. Nařčení ze zločineckého spolčení a trestného činu. Pointa spočívá v tom, že sluníčkáři se domnívají, že o ně se nesmí otřít ani prezident, zatím co oni mohou všechno. Je nejvyšší čas. aby je někdo utřel a ukázal jim kam patří.

2 0
možnosti
SN

Trestní oznámení je naprostá pitomost. Klaus už se asi taky trochu pomátl, nicméně pán asi čte jen články na internetu a o trestním právu ví velký kulový, když šel "žalovat" na policajty, to vypovídá o jisté úrovni pana organizátora zájezdu - ševče drž se svého kopyta:-)

1 0
možnosti
DN

Havloidi jsou zlo které nakazilo svým a pohřbívá tradiční demokratické strany a přímo vytvořila nové ODS-Zelení,TOP-09,STAN,Piráti. Zvláště Piráti, patřící do celoevropské party zelených anarchistů z Antify fiancováni globalisty a jejich výkonnou rukou Sorosem, jsou lahůdka. A plná Letná popletených občanů nadměrným sledováním naší veřejnoprávní(;-D) Čt + "Bakalonovin" tleská Minářovi v uniformě NSDAP a v pozadí se v klidu ruší Benešovy dekrety formou justičních zásahů veprospěch restitucí šlechtickýc rodů. Češi chrápou v totální apatii, nebo si "dělají do vlastního hnízda" na Letné. Ano, popřevratový zápas o směřování naší nešťastné země prohrál Klaus a jasným vítězem se stal Havel i když pouze , snad coby nevědomá smutná marioneta globalistů. Ještě je čas? Pochybuji velice;-(Bohu žel.

5 4
možnosti
MK

M73a36r62t64i96n 49K59r72a13l

30. 6. 2019 13:15

Strany blízké Havlovi všechny volby v České republice prohrály a moc si pod maskou nahraných sporů dělili Klaus se Zemanem až do nástupu Paroubka.

0 0
možnosti
JU

Placení možná ne,ale navedení určitě!Rv

4 4
možnosti
PS

jj, i Komora Komerčních Demonstrantů ČR ve své oficiálním tiskové zprávě jasně uvádí, že za účast na demonstracích dodnes nedostali zaplaceno.

2 0
možnosti
PM

Lhát se nemá, a to ani (ex)prezidenti.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 7
možnosti
MW

Takový jste možná Vy.Ovšem nikdo demonstrujícím neplatil ani za účast,ani cestu.Tak už toho,prosím,nechte!

7 4
možnosti