Diskuze

Senát by mohl vyzvat vládu k vyšetřování práv Ujgurů v Číně, rozhodl výbor

Senát by mohl vyzvat vládu, aby se v Radě OSN pro lidská práva zasadila o vyšetřování stavu lidských práv ujgurské menšiny v Číně s důrazem na zločiny proti lidskosti. Mohl by také žádat oficiální odstoupení Česka z čínského projektu Nová Hedvábná stezka. Shodl se na tom výbor pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

u Pepků se už balí kufry, Adamová i s Pekarou by si ale měli dávat pozor neb tam jsou mahomedání, a ti jsou na neobřezané ženské docela ostří

0 0
možnosti
BP

Senát má ambice nahradit OSN. Ta alespoň pár desítek let po válce smysl měla. Senát nikdy.

1 0
možnosti
JH

J47á80n 94H80r66o85n47s45k97ý

20. 12. 2023 10:32

Možno by bolo fajn predstaviť si, že by Malá Strana bola Ujgurská no-go zóna, rozhodovanie by bolo jednoduchšie, i keď našlo by sa aj dosť masochistov z TOP09 a Pirstanu.

1 0
možnosti

Sdružení zemských škůdců.

3 0
možnosti
KC

Čínský režim je totalitní. Islám je totalitní ideologie, ale jeho stoupenci jsou v Číně v menšině, takže se nemohou naplno projevit.

Totalitní režim utlačující příznivce jiné totalitní ideologie někde na druhém konci světa opravdu není něco, co by nás mělo trápit a do čeho bychom měli šťourat.

6 0
možnosti
JV

Na co si to ti naši politici pořád hrají? Fischer a jeho parta. Další moudrý mluvka, co se může vzít za ruku s Pekarovou a Vystrčilem.

Všechny západní země berou Čínu jako hospodářského partnera, jen ČR, pidizemě s nulovým potenciálem a největším ekonomickým propadem se chová pořád jako světový lídr. Čína investuje a staví fabriky všude kolem nás a našim mudrlantům to je málo. Až se probudí a dokončí se ten evropský nesmysl s elektroauty, najednou zjistí, že Čína je největším výrobcem autobaterií, o surovinách nemluvě. Pak by bylo dobré aby se Fischer místo na Tchai-wan jel podívat do Číny, jak vypadají ty doly a kdo v nich pracuje aby mohl prosazovat další sankce.

7 0
možnosti
PT

P61e85t93r 15T77r53y49n40e90r

20. 12. 2023 8:41

Jenom další důkaz, že senát je pro ČR naprosto zbytečná instituce, takové odkladiště zasloužilých kádrů, trafika bezvýznamným🤔

12 1
možnosti
JV

Kalousek to řekl jasně. Do Senátu bude kandidovat až bude v důchodu.

3 0
možnosti
VU

Paní senátoři, což se starat o problémy těch, z jejichž daní jsou vaše platy?

14 0
možnosti

Máme sami málo problémů?

10 0
možnosti