Diskuze

Koalice chtěla schůzí semknout své voliče, ale prospěla ANO, míní experti

Mimořádná schůze Poslanecké sněmovny o bezpečnostních hrozbách pro Českou republiku byla snahou zapůsobit na voliče. Ze situace ale nakonec může nejvíce těžit hnutí ANO, zhodnotili pro redakci iDNES.cz politologové Lukáš Jelínek a Josef Mlejnek. Podle Mlejnka šlo o snahu semknout vlastní voliče, Jelínek vidí za schůzí pokus o upoutání pozornosti bojem s Andrejem Babišem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Ta schůze byla presně svolána dle pravidla Vrtěti psem❗️

Záminka se dloiho hledala, pak se našla diky hlouposti jednoho opozičního poslance (expremiéra), čímz koala dostala nabito, nejdřív sepsuli jeho, a pak se vrhli na Rusko. A proč to všechno❓️

Nepopulárni , až arogantní chováni vlády k protestujícím a klesajíci preference,no a eurovolby za rohem. Takže se 108čka vypjala k "heroickému" , ale celkem zbytečnemu vykonu 🫤❗️

1 0
možnosti
JO

Čím se vlastně živí takový expert?

0 0
možnosti
JF

J14a12n 87F10i56s63c32h86e21r

22. 3. 2024 15:02

Souhlasím s tím, že jim to nepomohlo. Nemyslím si, že tím prospěli hnutí ANO.

1 0
možnosti
JM

Současná vláda, považující se za středovou politickou formaci používá stále více a častěji expresivní způsoby k přesvědčování přesvědčených a zlhostejňování vlažných a odmítání odmítajících občanů. Viz původně vyhlášená příčina úterní schůze PS, výstupy z tisku a TV, snižování se na úroveň některých jejích oponentů, neudržitelnost její zelené koncepce. Někdy méně znamená více. (Cop. staří Římané).

0 0
možnosti
JV

Výsledek neuvěřitelné nekompetence vlády je, že pomoc Ukrajině dle průzkumu SANEP už odmítá, přestože Rusko je jasný agresor, většina lidí a schvaluje jen třetina. A jediné co se jim povedlo teď, je odradit od společného postoje ANO.

2 2
možnosti
MH

Z těch signálů, které vysílá pětikolka, už musí být celá republika ozářená.....

5 6
možnosti
PL

Na ozáření je třeba vytáhnout dozimetr :-D

8 0
možnosti
JB

J82a32n 80B66o36c47e89k

22. 3. 2024 5:21

Nic nového pod sluncem,Nutellák se jako obvykle střelil do vlastní nohy!

8 6
možnosti
HT

Zatímco Stbák nechává své gorily z ochranky lézt ženským do kalhotek.

2 2
možnosti
PE

P32e63t49r 91E42b50r

22. 3. 2024 4:57

A tak nám experti vysvětlují zřejmé. Je 3 měsíce před volbami a každá strana využije všechny příležitosti. Včerejší schůze byla obsahově prázdná, divadlo s špatnými herci. Jediný výstup byl, že se Babiš jednoznačně vymezil proti Rusku, čímž vzal mnohým víte z plachet. Celá komedie byla reakci na ustřelený průzkum se 40% pro Ano.

Jestli já taky nejsem trochu expert;)

3 1
možnosti
PO

No výstup, že se Babiš jasně vymezil proti Rusku? To asi ani ne. On sice řekl , že Rusko je agresor, a že podporuje obnovení suverenity a územní celistvosti, UA, ale zároveň odmítá posílat UA vojenskou pomoc, aby se UA tomu agresorovi mohla bránit. Protože on přece chce mír. On vykládal , jak hned odsoudil okupaci Krymu, ale zároveň neváhal na ten stejný okupovaný Krym uklidit svého mocného syna. Takže vy asi moc expert nebudete, a nebo jste ty myšlenkové pochody Babiše a spol . moc nesledoval. Stejně tak , teď tvrdí, že samozřejmě v případě napadení nějakého našeho spojence by samozřejmě respektoval NATO a článek 5 , a pomohl by napadenému. A když před rokem tvrdil opak, tak prý jen nepochopil otázku. Což je prostě jen další lež, protože , redaktor se před t rokem asi třikrát ujistil , jestli slyší dobře, a připomenul mu ten článek 5 a Babiš hrdě opakoval, že by na pomoc třeba Polsku nebo Pobaltí, nikoho neposlal protože on chce mír a ne válku.

1 4
možnosti
JT

J31i21r65i 74T17o93m37a21s

21. 3. 2024 22:22

Jako, že Slanina to po tomhle už nehodí slepenci?

2 1
možnosti
TV

On je i docela velký problém v médiích. Z celé té mimořádné schůze jsem odnesl to, že média se zabývala pouze názory opozice a co opozice vyváděla. Ale aby se média zabývala důvodem schůze a názory vládních představitelů, tak to ne. Jen nudné zprávy, které nikoho neláká. Proto to ublížilo vládě a přihrálo body pro ANO, případně pro odpůrce vlády.

8 1
možnosti
PO

Ehm , stačilo to sledovat, on line . Kdo chtěl tak si to pustil. A nevím co jste sledoval vy já jsem četl , i viděl ve zprávách , příspěvky o tom co říkaly obě strany. Nejen opozice, ale i vládní poslanci

1 1
možnosti