ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Policie pátrá po podezřelém z vraždy, zároveň přestala hledat ženu z Liberce

  • 237
Pražští kriminalisté pátrají po dvaačtyřicetiletém Petru K., který je v tuto chvíli podezřelý ze spáchání vraždy. Muž je ozbrojený a nebezpečný. Policie proto varuje, aby se ho lidé nesnažili zadržet a pokud vědí, kde je, aby kontaktovali linku 158. Policie zároveň ukončila pátrání po pohřešované ženě z Liberecka. Zda oba případy spolu souvisí, ale nekomentovala.

Po dvaačtyřicetiletém muži se pátrá od ranních hodin 5. února v souvislosti s násilným trestným činem, při kterém zemřela žena. Hledaný je v tuto chvíli podezřelý z trestného činu vražda.

„Událost se stala včera (v sobotu, pozn. red.) v jednom z pražských hotelů, kdy muž následně odjel ve voze Škoda Scala RZ: 5L79685 neznámo kam. Není vyloučeno, že se pohybuje po celém území republiky, ale také mohl vycestovat do zahraničí,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Podle informací iDNES.cz by obětí měla být pohřešovaná žena z Liberecka, po níž policisté vyhlásili pátrání v sobotu.

Žena se v databázi hledaných osob už nenachází, což iDNES.cz potvrdila liberecká policejní mluvčí Ivana Baláková.

Hledaný muž je vysoký 190 centimetrů, štíhlé a sportovní postavy. Má krátké vlasy, které jsou po stranách vyholené. Pochází z Lázní Libverda na Liberecku.

Kriminalisté na případu pracují, proto zatím nemůžou veřejnosti poskytnout jakékoli další informace.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video