Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Parta mladých lidí chystá šílený závod

Z toho závodu mrazí v zádech. Ty, kteří se ho účastní, i ty, kteří se mohou jen modlit, aby až jezdci vyrazí, nebyli nikde poblíž. Tři desítky mladých lidí v rychlých autech chtějí projet půl republiky s plynovým pedálem na podlaze. Bez ohledu na provoz a dopravní předpisy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KJs team

8. 7. 2004 19:41
velká blbost
Teda fakt jsem si nemyslel, jak moc může bejt většina národa natvrdlá.
1.) Cannonball a jiné závody na silnicích není vůbec nějaká neobvyklá událost. Jezdí se pořád a pochybuju, že kdy přestanou při našem trestním zákoníku.
2.) Zkuste se projet po Praze a schválně si spočítejte, kolik lidí tady jezdí podle pravidel a bezpečně. Nebo se podívejte kamkoliv v noci na silnici a na 100 procent potkáte za hoidnu alespoň 4 opilé řidiče.
3.) Technická prohlídka i emise se dají dohromady "koupit" za 3 000,- a to prosím nejenom u různých servisů v horní dolní, ale i přímo na některých stanicích TK. Tak si vemte kolik asi aut u nás jezdí a už roky nesplňují ani ty nejzákladnější požadavky?
4.) Co je horší? Mladý kluk co to někam napere a do smrti si to bude pamatovat, nebo 50 letý manažer, který srazí 10 aut, 50 chodců, proletí obchoďákem, elektrárnou atd., vyleze ze svého airbagy zamořeného AUDI a další den bude jezdit úplně stejně, protože jemu se nic nestane, na nové auto prachy má a koho chce tak toho uplatí?
 
Teď by mě zajímalo, jestli jsou podle Vás vážně závody na silnici to "největší nebezpečí"...
autor příspěvku si neléčí nějaké komplexy. (to pro šťouraly)
Mám Ford Escort, jezdím každý den a rád jezdím rychle. Za ten rok co mám řidičák jsem měl nehodu 7x a z toho 2x jsem ji zavinil já. Když to do Vás někdo napere z vedlejší silnice a ještě na Vás začne řvát, protože má škrábanec na svym miláčkovi za 2 melouny, tak to je podle mě 100x horší člověk na silnici, než kluci co jezděj závody.
 
p.s.: Fakt vůbec neřešte kolik kdo jezdí, je to jedno. Strejda jel 50km/h a stejně se v autě zabil o strom, bratr se vymlátil ve 170km/h o patník a neměl na sobě ani škrábnutí. p.p.s.: a jako cyklistovi mě na silnici vaděj nejvíc kamiony co kolem mě projedou 3 cm od řídítka.
0 0
možnosti

1000mil

2. 6. 2004 18:33
prošvihli jste závod ?
nevadí, sledujte http://www.1000mil.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.1000mil.cz ;)
 
0 0
možnosti

wewe03

31. 5. 2004 22:38
!
A zavřít a postřílet by měli spíš vás co jezdíte s rozesranýma zgarbama dotáhnutýmy z německa a poslepovaných někde na hnojáku. To je mnohem větší ohrožování účastníků silničního provozu.
0 0
možnosti

leonel

31. 5. 2004 22:46
Re:
Tož synku kde je tvůj odhodlaný hlas?  Že by už ?
0 0
možnosti

wewe03

31. 5. 2004 22:36
?
Líbí se mi jak jste všeci chytří, moudra z  vás padají, že je ani nestačíte sbírat. Ale asi by jste měli vědět že takový závod se v České republice nejede poprvé a ani naposled.
0 0
možnosti

leonel

31. 5. 2004 22:41
Re:
Ale ty máš velkou šanci posledního závodu. Věřím že ji využiješ!
0 0
možnosti

DnD

31. 5. 2004 9:52
Nasili
..zatimco na strankach tehle "souteze" se o umyslnem nasili vubec nemluvi, spis naopak, tady je kazdy druhy prispevek tak na 10 let nepodminene za navadeni k trestnemu cinu obecneho ohrozeni.
To je mozna taky duvod k zamysleni...
 
0 0
možnosti

Evilman

30. 5. 2004 10:57
Chcete adrenalin
Jeďte se projet na motorce po Moskvě. Nebo i autem.
0 0
možnosti

DrHorak

30. 5. 2004 1:15
Raději ne !!
Svým způsobem se to dá považovat za určitý druh terorismu, takže i policie by k tomu mohla nějak tak přistupovat a jednat. Když už se hrabou v odposlechu kdekoho, tak by taky mohli udělat něco pro lidi. Na parkujícího Vietnamce se střílí a na nějakýho blba, kterej to kalí 200 v městě si netroufnou. Myšlenka závodu je docela zajímavá, ale jeho realizace je jaksi víc než riziko, spíš obrovský hazard. Vzpomeňte si jak to vypadá na silnici, když se to trochu rozjede. Technický stav většiny komunikací je takový, že mnohdy připomíná spíš katapult nebo dokonce past na mamuta. Vybavím-li si běžnou cestu mezi dvěma městy vzdálenými od sebe 50 km, potkám na ní minimálně 5 dementů,kteří mi usilují o život. Sám trávím za volantem hodně času a rád to přišlápnu, ale žádné riskování. Závody tedy klidně ano, ale v nějaké uzavřené oblasti. Veškerá organizace však spočívá pouze ve volbě trasy a to je průšvih. Radši se na to vyprdněte a pusťte si vláčky. Nespravedlivý totiž je, že při nehodách málokdy umírají pouze viníci. 
0 0
možnosti

nsx

30. 5. 2004 3:56
Re:
No vidite, na ceste vas predjede 5 dementu. Predstavte si ze na vetsine cest sou takovejch dementu spousty. Takze dalsich 15 dementu je zcela zanedbatelnejch ...... Ne ze by nebyli nebezpecni, ale v provozu je tolik lidi, co jezdej nebezpecne, ze je uplne jedno jestli se v tom bordelu na silnicich zacnou jezdit treba F1cky. 
0 0
možnosti

dokliku

29. 5. 2004 22:11
Žádám zveřejnění v Dnes
Vyzývám poslance a policii, aby zabránili připravovanému závodu lidí s rychlými auty v běžnám provozu na silnicíh a ve městech. Jedná se o vlastně o připravu teroristického činu s ohrožením obyvatel po trase šílenců. Stačí rychlý zákon o odebrání řidičského průkazu doživotně v případě organizovaní a účasti na nelegálním závodění mimo uzavřená závodiště. Pokud tato společnost nemá na to, aby ochraňovala občany dodržující zákony mohou se občané bránit sami. Ale to je anarchie a to snad nechcete. Tak se o občany starejte.
 
 
0 0
možnosti

nsx

30. 5. 2004 3:53
Re:
Dopredu rikam, ze nejsem ucastnik ani fanda teto akce, ale ..... Nevim jak casto se na nasich silnicich pohybujete, ale osobne mam nazor, ze zavod by malokdo zaznamenal. Stejne si na nasich silnicich jezdi kazdej jak chce a lidi co jezdej jako tyhle zavodnici je plno (vetsinou na dalnicich a vetsich silnicich). Vazne pochybuju, ze mezi tema stovkama  lidi co jedou nekde po dalnicic/silnici 1.tridy naplno by se tehle par zavodniku dalo  zaregistrovat. Ale proc ste se neozval driv?? To vam ty kazdodeni zavody (pokud chcete, muzete tomu rikat, treba permanentni cannonball) co se odehravaj v provozu nevadi? Spis bych vas prirovnal k ovci, ktery v novinach rekli , ze ma becet, tak beci ......
0 0
možnosti

Vladce

29. 5. 2004 21:02
CanBall stránky
proč se někdo z policie ČR neobrátí na správce toho serveru, aby ty stránky smazal jakožto stránky skupiny lidí ohrožující ostatní
0 0
možnosti

OldFaker

29. 5. 2004 16:12
2 2Mac7:
Re: (2Mac7, 29.05.2004 13:23) Já nemám ráda žádné paušalizování . Pokud Vám vadí, že některými hloupějšími či závistivými lidmi je slovo podnikatel bráno jako něco špatného, proč potom automaticky dáváte pejorativní význam vyladěnému autu se zvýšeným výkonem ? Ne každé takové auto je křáp, ne každý jeho majitel je šašek či příslušník "spodiny". Hm, můžete jmenovat JEDNOHO, který není....? Nebo Vám připadá normální ztmavit skla na 12%propustnosti, znemožnit řízení supernízkými superširokými koly, nadělat křídel a spojlerů, že se auto nemůže prodrat vzduchem a s touto plečkou pak v noci prudit svými 120dB(A)...což je, kromě odporu vzduchu, jediné, co se povedlo zvýšit... Pokud se Vám to líbí, prosím, ale nedělejte z toho něco normálního!
0 0
možnosti

herulinka

29. 5. 2004 17:33
Re:
Nejsem žádná moralistka, či tak něco, ale podle mého názoru takhle upravená auta na silnice nepatří. Jednak mají nepovolené rozměry (ale když chcete jenom přehodit kasli, tak vám to musí povolit kdoví kde, a nedej bože, když je ta nová o půl centimetru delší), druhak mají většinou nadměrnou hlučnosti (bydlíme u silnice, každou chvíli i v noci tam lítá cvok s naprosto hnusně vytuněnou škodovkou, vždycky nás vzbudí) a třetí věcí jsou auta poskakující po našich tankodromech jako hopíky. Nechápu jak v tom můžou ty lidi jezdit, vždyť je to o zdraví, páteř, všechno dostává v takovým drncáku zabrat. To je ovšem jejich věc, ale jak jim to může být příjemný...měla jsem v Citroënu rozbitý pérování, tak vím, co to je. Nehledě na to, že tím trpí i to auto...
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb zápolí v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno  9:13

Přímý přenos Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která je...

Byl na vozíku, po výměně kyčlí běhá, trénuje na maraton. Pomáhá mu konopí

26. dubna 2024  8:58

Jakub Kryšpín pracoval, dálkově studoval vysokou školu, měl plány do budoucna. Ty ale v roce 2006...

Z mrazu konečně do tepla. Už dnes bude 17 stupňů, o víkendu i přes 20

26. dubna 2024  8:21

Chlad a mráz zřejmě končí. Meteorologové avizují už na pátek teploty přes patnáct stupňů, o víkendu...

Ukrajinci dočasně stahují tanky Abrams. Jsou zranitelné při nasazení dronů

26. dubna 2024  8:01

Ukrajina dočasně stáhla z boje americké tanky Abrams M1A1, které se ukázaly být zranitelné při...