Diskuze

Uvolňujme pomalu, antigenní testy žáků dlouhodobě neobstojí, říká Hajdúch

Česko čeká v pondělí po dlouhém lockdownu uvolnění protiepidemických opatření. Podle lékaře a vědce Mariána Hajdúcha by se v tomto ohledu mělo postupovat maximálně obezřetně. Za prioritu považuje školy, do nichž se prezenčně vrátí část žáků. V rozhovoru pro Rádio Impuls však Hajdúch vyjádřil pochyby nad vhodností antigenního testování ve školách a školkách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

My máme ve vedení školy též jednoho neschopného ředitele, během porady: "tyto antigenní testy nebudou invazivní" a za 5 minut: "žáci si budou zasouvat do nosu..."

1 1
možnosti
MT

Kde se tihle mudrci neustale berou. Na to je snad nejaka lihen, ci co.

4 1
možnosti
IP

I17v56a10n 77P20o13u41l

10. 4. 2021 10:08

Zrusme vzdelavani, zastavime virus u senioru.

0 1
možnosti
MK

Ta fotka - zlaté loňské jarní časy, kdy ministrem byl Ken a lockdown trval tři měsíce. Teď by Kůže nejradši snížila počet hráčů fotbalu na jednoho brankáře na každé straně.

3 0
možnosti
JP

J82a23n 48P33r83á18š23e87k

9. 4. 2021 23:43

AG testy málo vynáší?

Nemám slov. Zlatá devadesátá - to se ještě netunelovalo tak ve velkém...

9 4
možnosti
JS

To se to rovnou shrnovalo buldozerem.

2 1
možnosti
OP

Povinné testování dětí i dospělých je protiústavní, takže neobstojí hlavně z těchto důvodů

11 1
možnosti
JS

A co má ústava společného s testováním. Je epidemická situace a jsou zde zákony, která určitá opatření umožňují dělat. A ty zákony určitě prošly v rámci připomínkových řízení legislativou a pokud by na nich bylo něco protiústavního, tak by nemohly být v tak obsáhlem schvalovacím řízení příjaté.

2 3
možnosti
MN

Uz se nekdo vyjadril z jakeho duvodu jede vysoce kontaktni kolektivni sport s obrovskou mobilitou, zatimco je zakazano aby chodili do skol deti, ktere jsou v podstate v uzavrene skupine (pokud se to ohlida), pod dozorem s aspon nejakymi hygienickymi standardy? Narust vseho zacal prave v rijnu, kdyz ten sport prolobovali (skoly byly uz 14 dni zavrene). Kde jsou ty slibovana transparentni data? kazdou chvili tu mame nejakou studii jak jsou skoly nebezpecne, kterou zase vystrida studie jak jsou skoly bezpecne.

7 1
možnosti
LS

A to nevíte jak se trénuje potaji v halách...

0 0
možnosti
ED

Tenhle "expert" tady asi ještě nebyl.

7 3
možnosti
OU
PP

Kdo to je? Ty epi chytroliny tahaj jak kraliky z klobouku. Jenom ziram kolik jich nase mala zeme ma. To musel bejt doted zasivackej zivot.

16 5
možnosti
MN

Uz maji dalsi promorovaci skupinu.

2 0
možnosti
KN

Pusťte hned všechny děti do škol a hlavně už moc nemyslete.

17 5
možnosti