Diskuze

„Každá sranda něco stojí.“ Wollner žaluje bývalou kolegyni za článek o mňoukání

Bývalý šéfredaktor reportážní publicistiky České televize (ČT) Marek Wollner se rozhodl žalovat novinářku Markétu Dobiášovou, která ho před časem obvinila z nevhodného chování na pracovišti. Podle nového ředitele ČT Jana Součka byla situace v týmu Reportérů ČT nepřijatelná. Novináře už před časem vyšetřovala policie, podle které nespáchal žádný trestný čin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FK

Co se děje v týmech ČT je mi v zásadě jedno, nedovedu ba ani nechci tyto věci posuzovat. Ovšem, co mi není jedno, je chabá, doslova mizerná úroveň hlavně publicistických pořadů. Naposledy jsem viděl dokument o volbách v Polsku. Nejsem příznivce žádného politického tamějšího směru, ale něco tak neobjektivní a pomlouvačného vůči straně Právo a spravedlnost, tak to byla síla. Takže jestli mít vůbec nějaký náhled na politické poměry, obejdu Českou televizi obloukem. Drzost ovšem je, že to ještě musím platit.

5 0
možnosti
JV

Inu na basu to asi není. Ale, že to byl šéf typu prase, je téměř jisté.

1 1
možnosti
DU

bylo-li by to jeden proti jednomu tak člověk fakt neví jestli mu jen nemeje schody , ale pokud ho obvinilo víc zaměstnanců z bossingu a obtěžování, tak bych si tipla že v jeho chování smerem k podřízeným fakt nebylo něco v pořádku.

1 0
možnosti
MK

Člověk jen žasne. Tohle, že jsou dospělí lidé, kteří navíc mají velký vliv na veřejné mínění?

6 0
možnosti

To přeci sedí ne? Však se podívejte jak to tu vypadá. Prezidentem mohl být jen stbák nebo bolševik a vládu vede tragikomicka figura. Snad se jim dostane spravidleveho soudu.

0 0
možnosti
JV

J44a53n 56V44a34j50č92n32e74r

11. 10. 2023 21:40

Každý zde ví, že pan Wollner je morální odpad - jen zvažuje, zda větší než jeho oponenti. A o tom to je.

3 5
možnosti
TK

Jasně. Není spravedlivých (A.Camus).

0 0
možnosti
MK

Je to hezký pohled, jak se ti lháři rvou mezi sebou...

3 4
možnosti
RH

A mohl by Wollner napsat knihu,jak se dojí Česka televize? Jak si tam kde kdo přihrává ošetřily svým kámošům a spřízněným firmám?

5 5
možnosti
JT

J67o35s25e60f 26T89r44ö66g82l

11. 10. 2023 20:26

Vzhledem k tomu, jak se dlouho nevalorizoval poplatek, bych řekl, že toho k dojení moc nebude.

7 6
možnosti
JR

Tak toto je velké MŇAU

0 0
možnosti
LM

Tam je figl v tom, ze se mluvi o tom, ze nespachal trestny cin. Z pohledu prava - tedy i soudu, je trestny cin ten cin, ktery je definovany v trestnim zakoniku.

Obtezovani a i sexualni obtezovani na pracovisti, je ale definovano v zakoniku prace a snad jediny pravni postih (alespon za to z ceho je Wollner obvineny), je maximalne pokuta zamestnavateli, ze dobre nezvladl zajistit pracovni prostredi.

3 0
možnosti
KK

To, že někomu něco nedokážou (slovo proti slovu a výřeční právníci) neznamená, že se to nestalo.

6 2
možnosti
JB

J65a61n57a 63B33e57n63e55š

11. 10. 2023 19:54

Ani že se to stalo.

9 0
možnosti