Malostranský zápisník

Malostranský zápisník | foto: iDNES.cz

Malostranský zápisník: Zeman už chystá nový balíček karet zrádců

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Dopadnou Vystrčil, Babiš a Fiala jako Gross, Sobotka a Špidla? Je lepší hra na poměrnost, anebo systém „vítěz bere vše“? Jak se pozitivní diskriminací dostat do čela Sněmovny? A kterak vyhnat šnečky ze záhonu salátku? Píše v Malostranském zápisníku komentátor MF DNES Miroslav Korecký.
  • Hrad zveřejnil video, na němž prezident podepisuje verdikt o svolání Sněmovny. A najednou je všechno jinak: 1/ Možná už dávno nežijící prezident přece jen žije. 2/ Nevnímající tělesná troska není v bezvědomí, není mimo smysly, dokonce žertuje a cituje v němčině. 3/ Podpis na dokumentu přece jen asi nevykouzlila první dáma, byť se na tom tolik amatérských písmoznalců shodlo. 4/ Věrolomný Vondráček možná přece jen nelhal, že byl v nemocnici a s prezidentem mluvil. 5/ Viděli jsme týden staré záběry, tak možná je na tom Zeman dnes opět o něco lépe. 6/ Pokud felčaři dají prezidenta ještě trochu víc do pucu, možná se budeme divit – a Zeman coby jezdec z Apokalypsy si založí nový balíček karet zrádců. Z toho minulého, seznamu zrádců z hradní volby v roce 2003, dostal snad úplně všechny.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video