Diskuze

Předsednictvo KDU-ČSL se distancovalo od Svobody, má zvážit odchod ze strany

Předsednictvo KDU-ČSL vyzvalo bývalého předsedu lidovců Cyrila Svobodu, aby zvážil odchod ze strany. „Předsednictvo KDU-ČSL se distancuje od aktivit Cyrila Svobody, které se dlouhodobě neslučují s politickým směřováním strany,“ usneslo se užší vedení strany.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud odejde Svoboda,

nebudou mít Lidovci ani 2%!

0 0
možnosti
BM

Zadání zní: "Zbavit se všech slušných, rozumných a poctivých členů". Kolik jich v té straně ještě zbývá?? To poznáme kolik se jich proti Svobodově vyloučení postaví. A nebo jsou už tak zblblí novodobou totalitou???

1 1
možnosti
JB

J48a11n 19B98u47c39h96a61r

10. 4. 2024 10:12

KDU-ČSL byla vždy konzervativní, sociálně cítící strana s akcentem na venkov. Jenže Hladík hájí ekoteroristy a chová se jako Pirát nebo Zelený, Výborný na MZe prosazuje podnikatelské zájmy majitelů lesů proti lidem (omezení vstupu do lesů, chystaný zákaz sběru klestí), no a Jurečka se víc a víc ukazuje jako impotentní, konec konců je nyní v rezortu, který nikdy nedělal.

Takže KDU-ČSL logicky ztrácí hlasy svých voličů, ale nové nenabere, protože pro ty jsou jiné strany zajímavější. Podle mě další partaj, která skonči v propadlišti dějin jako ČSSD a KSČ(M). Svou neschopností.

2 0
možnosti
Foto

Jak nova doba z Kua hosi gutentag. Prichozi privandrovalec vstoupivsi ucelove, aby mohl byt ministrem, a je clenem KDU-CSL za ctrnact dni tejden a to i s cestou, vyhazuje dlouhodobeho clena a dokonce byvaleho predsedu partaje. Dost podobny i tomu, kdyz se prdlous, obvykle z Prahy, prestehuje do ceskyho baroka, kdyz se napakoval, a vadi mu kokrhani kohoutu starousedliku nebo reklama viry, zvonici kostelni zvony. Svoboda nechce zreme odejit z pochopitelneho duvodu, kdyz bulik Hladik by to zneuzil a vydaval za dukaz o tom, ze mel pravdu. Proste odejit nemuze i kdyby chtel, protoze by poskodil svoje image. Je proto pro nej prijatelnejsi byt vyloucen. A teprve tehdy bude mit moznost rict nahlas, ze nebyt ve strane s hlupaky, jako je utrinos Hladik, slaboch Jurecka a dalsi zmetci, ho osvobozuje.

0 0
možnosti
MN

Cyril Svoboda je například ještě s Miroslavem Kalouskem jeden z mála inteligentních politiků, jejichž projevy jsem rád poslouchal a za které jsem se snad nikdy nemusel stydět.

3 0
možnosti
MV

Gratuluji soudruhům z KDU k vyloučení jednoho z mála relativně rozumných politiků a ke střemhlav kamikadze cestě do politického sklepení směrem k Socdem.

5 0
možnosti

Skoda, ze nechce kandidovat na predsedu pan Cunek.

0 0
možnosti
TZ

Hladík do čela je dobrý tah. Mít 3, nebo 1%, je už celkem fuk.

0 0
možnosti
RP

Arogantní nuly likviduji poslední osobnosti, které v této straně jsou, je až k neuvěření co si takový “ člověk” jako Hladík po tom všem s čím byl spojován vůbec dovolí , ale dnes už se nelze divit vůbec ničemu, je třeba se co nejrychleji toho co nám vládne zbavit

9 1
možnosti
Foto

J19i68ř34í 88E40r18b64e75n

9. 4. 2024 20:26

Ekologistický dogmatik a lhář Hladík je tím posledním, kdo má právo obviňovat Svobodu z protilidovecké činnosti.

6 0
možnosti