Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

LV

pro společnost naprosto zbytečný člověk, zlodějiny, vykrádačky, loupežná přepadení, možná i vražda, nikdy nesáhl na práci, do systému neodvedl nic, jen celý život zneužíval práci jiných, ten by měl denně děkovat společnosti, že mu dala možnost vylézt z lochu a nijak na sebe neupozorňovat

TS

No právě musí na sebe upozorňovat aby mohl byt rentiér. A má vedle sebe inteligentní ženu která mu v tom pomáhá jak na to. Ale proč ne ?

Tak Kajínek je mistr manipulací a polopravd. Jednou jsem si dal ten čas a přečetl jsem ten slavný rozsudek a celkem jsem se divil, že Klíma odvedl tak špatnou práci, protože mu v ničem neoponoval. Třeba tisíckrát omílaná věta Kajínka je, že soudce měl údajně říct, že Rom by před matkou nikdy nelhal. Přitom soudce řekl, že Pokoš nemá důvod před vlastní matkou krýt vraha vlastního syna. Nebo třeba pořád vykládá, že ředitel Mírova mu říkal, že ho musí hlídat, protože ví, že je nevinný. No, vypouští zároveň takovou maličkost, že jak ho přivezli na Mírov, tak v té době měl za sebou už tři útěky/pokusy o útěk, takže je celkem logické, že bachaři byli u něho ostražití. Taky i tady mluví o tom, že v posudcích mluvili o malé možnosti resocializace. No, pokud by se o Kajínkovi nenatočil film, tak z čeho by tak asi žil? Vždyť ten chlap skoro celý svůj dospělý život (celkem 35 let) seděl v base a neodpracoval jediný den. Pokud by z něho tedy nebyla filmová hvězda a influencer, tak se zase vrátí k trestné činnosti, protože nic jiného neumí. To se mi u Kajínka taky líbí, že vždycky posuzuje to jak měli postupovat soudci, právnící, policie a všichni jsou banda neschopných lidí, ale Kajínek v životě nic nedokázal, tak nevím kde bere tu drzost posuzovat práci i toho policajta, který musí mít aspoň tu maturitu a získat hromadu zkušeností. Ty příklady výše jsem jenom uvedl jako ukázku jeho manipulace. Takže abych to shrnul, pan Kajínek je manipulativní nula co v životě nic nedokázala se sebevědomím, kterým by trumfnul i Jirku Paroubka.

MM

Taky dobře manipulujete - jak můžete vědět, co by, kdyby? A že něco neřekl doslova, ale zkresleně, to se přece stává denně spoustě lidí, že podávají událost tak, jak to sami pochopili a ne strojově doslova. Manipuluje leckdo. To z něj stále vraha nedělá.

Foto

Je mozne,ze nevrazdil.Lumparen ma na svedomi dost tak,ze se da rict,ze si to odsedel za ne.Tato spolecnost je vsak nemocna,kdyz z nekoho takoveho dela celebritu.

JS

"Případ Kajínek" bude už asi navždy předmětem více či méně pravděpodobných spekulací, nemyslím však, že by ještě někdy došlo k jeho nějakému oficiálnímu "otevření", i kdyby se objevil nějaký překvapivý svědek, těžko by po těch letech a v tom "nánosu polopravd" šlo ještě určit, zda mluví pravdu. Určitě ale bude ještě spousta různých neoficiálních "zaručeně úplně nejpravdivějších" verzí, tento "příběh" je dobrý kšeft a nejen pro Kajínka.

Doporučuju se podívat na ten jeho youtube kanál. Nejvíc miluju to jeho sebevědomí jak on všechno vždycky dělá naprosto dobře a ostatní jsou neschopní. Taky ty jeho příhody z basy kdy se za ním chodili radit ředitelé věznic do cely a společně s bachařema neměli nic jiného na práci než si číst jeho spis a na základě jejich selského rozumu všichni usoudili, že je Jirka nevinný. Dokonce i prezidenti za Jirkou posílali svoje posly a všichni mu slibovali milost a na kolenou ho prosili aby neutíkal, protože přece není pro Jirku nic lehčího než utéct z basy. Akorát je tam u něho vždycky taková zvláštnost, že vždycky jsou ti lidi mrtví nebo anonymní. Třeba s historkou o paní z prezidentské kanceláře, která se mu rozbrečela když zjistila, že je nevinný tak nějak mimochodem vykládá až když paní není na tomto světě. Když mu Špaček oponoval, že se o něm nikdy nebavili, tak najednou Špaček ničemu nerozumí. Takže taková maličkost, že Jirka vždycky přijde se šokujícím odhalením, když mu to nemůže nikdo potvrdit nebo vyvrátit.

MM

Prosím vás, takto se chvástá každý druhý děda. Všechno zná, všechno umí, zachraňuje mladé z jejich neschopnosti...

JK

J28a46n 83K66a57v23a92n

23. 5. 2024 1:01

Podle me chce, aby se o nem mluvilo, protoze to mu vydelava penize.

TR

Takže zase jen a pouze se z toho pokusí vytřískat peníze...

Že je zločinec je bez debat, ale v případě té střelby je hodně pochybností.

Pochybnosti tam jsou, protože Klíma nikdy neoponoval jeho verzi. Ano, jsou tam nepřímé důkazy, protože Kajínka chytli až za rok, takže by musel být opravdu na hlavu, kdyby se u něho našla vražedná zbraň. Ale jsou tam nepřímé důkazy, že auto kamaráda u kterého bydlel bylo zcela náhodou viděno na místě činu a druhý jeho kamarád zcela náhodou znal toho objednavatele vraždy. Jinak ještě jedna maličkost. Kajínek kecá, že byl odsouzený jako jediný. Byli odsouzeni i zadavatel a zprostředkovatel jenom se jim nepodařilo dokázat, že po něm chtěli vraždu, tak šli do basy za vydírání (tuším na dva roky). Nějak nevím, proč by ten zprostředkovatel dal křivou výpověď a potom si šel sednout. Takže pochybnosti tam jsou, protože Klíma vždycky zveřejňoval jenom alternativní verze příběhu.

Rád čtu rozhovory s lidmi, co něco dokázali a jsou pro společnost přínosem. Například s neurochirurgy Benešem, Klenerem, kardiochirguem Netukou a podobně. Ale proč dostává v médiích tolik prostoru tenhle recidivista, to vážně netuším.

PA

P88e30t16r 91A82n86g47e82r

23. 5. 2024 6:34

Zdá se, že uložený trest splnil i svůj další účel a pan odsouzený se napravil. Přínos pro společnost je v tom, že zatím nepokračuje v páchání trestné činnosti.

MP

Žije z toho co kdysi nakradl a měl dobře poschovávané. Zlato je věčné.

Foto

Z toho by asi nemusel platit daně (pokud nekecá).

  • Nejčtenější

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Brusel zveřejnil 10 kroků pro přijímání migrantů, z nichž se Česko nevyzuje

12. června 2024  18:34

Evropská komise zveřejnila harmonogram, který má zajistit, aby v jednotlivých členských státech EU...

Pravda o střelbě na fakultě. Unikátní rekonstrukce, vrah přišel ve 13:23

17. června 2024

Premium Pravda o střelbě na filozofické fakultě se vynořuje postupně a některé detaily jdou proti tvrzením,...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

„Tak dlouho tam ta zrůda byla...“ Zjištění o střelbě na fakultě rozlítila pozůstalé

18. června 2024

Premium Univerzita Karlova i pozůstalí podali stížnosti proti policejním závěrům prosincové střelby na...

Novým šéfem NATO bude nizozemský premiér Mark Rutte, uvedla televize

18. června 2024  18:35

Novým generálním tajemníkem Severoatlantické aliance (NATO) se stane končící nizozemský premiér...

Muž na Slovensku ubodal svou těhotnou expřítelkyni, pak skočil pod vlak

18. června 2024  18:15

Slovenská policie vyšetřuje brutální vraždu ve městě Sládkovičovo východně od Bratislavy....

Dron odhalil horor na bojišti. Rusové uřízli hlavu ukrajinskému vojákovi

18. června 2024  18:04

Ukrajinský generální prokurátor Andrij Kostin obvinil ruské invazní jednotky z dekapitace zajatého...

Na D2 se převrátil kamion. Směr k Brnu je zavřený, opačným se jezdí s omezením

18. června 2024  16:43,  aktualizováno  18:01

Na 31. kilometru D2 ve směru na Brno se odpoledne převrátil kamion, dálnice je neprůjezdná. Sjíždí...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!