Diskuze

Dlouholetý šéf zlínských vodáren Březík skončil, dál bude externím poradcem

Ve vedení Vodovodů a kanalizací (VaK) Zlín už nefiguruje dlouholetý předseda představenstva Svatopluk Březík. Pod jeho vedením se změnil způsob fungování vodáren, což někteří menší akcionáři opakovaně kritizovali.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RN

O p. Březíkovi nejlépe vypovídají činy p Březíka - https://youtu.be/y0y-oq9Aelc

0 0
možnosti
RN

Pan Březík je a pro mne navždy zůstane darebákem. Proč? Protože léta kryl a udržoval v chodu protiprávní stav ve Vaku Zlín, a to poté, co jsem přes rozsudky dokázal, že stav ve Vaku Zlín protiprávní byl a je.

Pro mne je pan Březík „slouha“ najatý politiky města Zlín, kteří jsou lumpárnu kolem tunelu Vaku Zlín - odpovědní. Bral ročně miliónové odměny, které mu schválili právě politici města Zlín. Z koho vyšel a jak jednal – ukazuje, co je jeho motivace i jaký má charakter. Každému kdo má informace a zná fakta – je Březík křišťálově jasný.

Jako hlavní zástupce Vaku Zlín, nejen nebránil Vaku, ale on prodrbal milióny za právníky, kteří se svinstvo kolem tunelu Vaku Zlán snažili zakrýt natahováním soudů. Březík ve vedení Vaku Zlín soudy prohrál a je spoluodpovědný za mnohamiliónové škody.

Pokud ho jakýkoliv politik chválí, tak je to určitě politik/poblitik města Zlín, který rovněž protiprávní stav udržoval v chodu nebo anebo ho rovnou páchal. Vrcholem "práce, p. Březíka je jak já to nazývám "tunel na konci tunelu". Tzv. údajné vyrovnání, které Vaku Zlín žádné vyrovnání nepřineslo a jen zametlo stamiliónový protiprávní tunel pod koberec - http://www.pravdaovode.cz/zlin-2022

Důsledek je šílené zdražení vody lidem na Zlínsku okamžitě poté, co byl tunel na konci tunelu, pardon - narovnání realizováno. Tento pán jako poradce Vaku je jen výsměch občanům Zlín.

7 0
možnosti