Diskuze

Náměstek ze zlínské nemocnice jde do Brna, ředitel se ucházel o Ostravu

Ekonomický náměstek Baťovy nemocnice ve Zlíně a člen jejího představenstva Vlastimil Vajdák se stal ředitelem Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně. O odchod ze Zlína se navíc nedávno snažil i ředitel nemocnic Zlínského kraje Radomír Maráček. Ve výběrovém řízení na ředitele Fakultní nemocnice v Ostravě však neuspěl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J21a54n 61Š98i93k

16. 7. 2019 13:20

Podtrženo, sečteno. Zlínsko již nepřichází jen o nové myšlenky, ale i o osobnosti, které je přináší. Kde jsou všichni ti kritici nové nemocnice? S čím novým, zázračným, co kraj může rozvíjet nebo posunout, přišli? Samozřejmě, že s ničím, protože oni nositelé nových myšlenek nejsou. Zlínský kraj jde do zániku. Nic se tu nového nebuduje ani neplánuje. Možná by bylo pro celý kraj nejlepší ho zrušit a dát ho pod jiný kraj. Když už ne tady, tak třeba tento region budou lépe rozvíjet někde z centra. Je to velmi smutné.

3 2
možnosti
PD

No s čím jste přišel vy, když vám nemocnice nevyšla?

2 1
možnosti
JZ

J80a58k14u66b 12Z84a36c73h

16. 7. 2019 13:16

Jako kdyby krysy opouštěly potápějící se loď. Z nové nemocnice nic nebude a tak kluci, kteří ještě nedávno se dušovali jak to myslí vážně, najednou utíkají. Ještě by si mohli vzít sebou Čuňka. ;-D

3 1
možnosti
PD

Takže vám hoši nešlo o vedení zlínské nemocnice, o její stabilizaci a narovnání rozpočtu. Těšili jste se, jak vám něco kápne z té nové a když se ukázalo, že nová nebude, tak utíkáte.

4 5
možnosti
PD

No jo zůstalo vám už jen mínusování, argumenty nikde.

1 0
možnosti