Diskuze

Silničáři chtějí letos opravit obě cesty na zlínské sídliště Jižní Svahy

Poté, co silničáři na jaře a na začátku léta opraví příjezd na největší zlínské sídliště Jižní Svahy od Vršavy, pustí se zřejmě o letních prázdninách i do hlavní příjezdové trasy od centra města. Konkrétně půjde o necelý kilometr dlouhý úsek stoupání od ulice K Pasekám k I. segmentu, což zbrzdí provoz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Tyto opravy skutečně nechápu. Oba dva zmíněné úseky jsou normálně sjízdné, žádné vady tam nepozoruji. Jezdím tudy denně.

Naopak třeba silnice podél Dřevnice k bývalému Intersparu je v naprosto tragickém stavu, stejně tak třeba úsek směrem na JS, od Barcuchů po Českou.

10 0
možnosti
JK

J48a92n 70K21y48d10o30n

16. 3. 2018 7:25

ale to zase nepatří ŘSZK, to musíte plakat na městě Zlíně:)

0 0
možnosti
KC

Je chybou, že Okružní komunikace od Pasecké až nahoru nebyla vybudována jako čtyřproudá silnice. Doprava rok od roku houstne, časté opravy a neustálé stoupání komunikace zdržují dopravu. Je otázkou několika příštích let, že dosavadní kapacita průtahu sídlištěm nebude dostačující.

2 2
možnosti
KC

Přesto si myslím, že minusáři nemají pravdu. Svět stále víc žádá rychlost, komfort a bezpečí. Ve špičkách je už dnes Okružní brzdou.

0 0
možnosti
Foto

V41í70t 16M45a19c73h

15. 3. 2018 19:17

Uzavreny jeden jizdni pruh na nejvetsi zlibske sidliste? Bajecna a vyjimecna prilezitost predstavit a motivovat nas ze sdidliste k jine doprave nez individualni automobilove.

Tleskam a tesim se, ze predstavitele mesta tuto prilezitost chytnou za pacesy!

1 0
možnosti