Diskuze

VIDEO: Špitálu s jídly pomáhá hotelový šéfkuchař, začal telecím a candátem

Se zlínskou nemocnicí začal spolupracovat šéfkuchař ze Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích Pavel Václavík. Během celého roku má pomáhat kuchařům s jídelníčkem tak, aby více využívali sezonních potravin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kvalitě nemocničních jídel není pomoci. Problém se řeší odnepaměti a jsme stále na začátku. Prostě na pacientech se šetří, kde to jde a to je hlavní příčina žalostného nemocničního stravování. Zlí jazykové tvrdí, že i kriminály vaří líp. Byl jsem kdysi na doléčení v Pasece u Šternberka, kde se vařilo skvěle, jenže tamní kuchyně byla dotována a pacientům mohla dopřát nesrovnatelnou kvalitu, např. teplé večeře třikrát týdně nebo drahé hovězí velmi často atd. Kdo požádal o přídavek, dostal ho, i poctivé polévky si mohl každý dolít, kolik chtěl.

0 0
možnosti

Pokud vlada nebo hlavne socani a nekteri pacienti nebudou ochotni akceptovat alespon to, ze si zaplati v nemocnici to, co by jinak doma projedli, tak se ta strava tezko nekdy zlepsi.

1 0
možnosti